facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€

Col·laboradors

 • ACIP (Associación Catalana de Enfermería Pediátrica

  ACIP (Associación Catalana de Enfermería Pediátrica


  La ACIP És L'Associació representa a tots els professionals d'infermeria pediàtrica de la regió catalana. Són pioners en formació, en actualització de mètodes de la cura del nadó i uport als seus  associats.

  Actualment treballen i recomanen el Mètode Kusi Wawa per tractar-se d'una solució natural i efectiva per alleujar als més petits.

  Disposem de professionals escampats per tot el territori català que disposen dels nostres productes i el fan servir diàriament en les seves consultes.

  http://acipediatria.org/es/
 • Asociación Española de Masaje Infantil

  Asociación Española de Masaje Infantil

  AEMI és una associació no lucrativa, l'objectiu és contribuir a la protecció de la infància afavorint el desenvolupament de vincles afectius segurs dins de la família, confirmant la seva repercussió directa en la salut física, psíquica i emocional durant tota la vida.

  AEMI treballa amb el Mètode Kusi Wawa com a complement a les seves teràpies de massatge preventiu de còlics del lactant. Incloent el nostre producte  com a producte esencial pels seus socis, com podem comprobar en el seu portal.

  http://www.masajeinfantil.org/
 • IGTP

  IGTP

  IGTP és un òrgan d'investigació científica de l'Hospital Can Ruti de Badalona. Són pioners en investigació i innovació a espanya. Col.laborem a nivell d'investigació i desenvolupament.
 • Amelia Hunter

  Amelia Hunter

  Amelia Hunter, Consultora del son certificada expert en son infantil.

  Té més de 3 anys d’experiència en el tractament de problemes del son infantil i en la recerca de mètodes per introduir hàbits saludables del son en nadons i nens fins a 8 anys. En la actualitat, Amelia ja ha ajudat a més de 100 famílies a Espanya, el Regne Unit, Estats Units i Austràlia.

  Amelia s’especialitza en el son infantil mitjançant el Sleep Consultant CertificationProgram de Florida, Estats Units, i la seva formació en Salut Mental, impartit per l’Institut del Son Infantil i el Departament de Psicologia de l’Hospital Infantil de Toronto, Canada.

  Amb Kusi Wawa portem més de 2 anys col·laborant per crear rutines que aconsegueixin millorar la qualitat de vida dels més petits. ajudant-los a dormir bé al mateix temps que alleugem els còlics.

 • Joana Sanchez Fortuny

  Joana Sanchez Fortuny

  Joana regenta un taller de costura en Igualada, cerca de Barcelona. Ella y su equipo son las artistas que han dado forma a los productos KusiWawa. Un taller dónde se respira alegría y dónde, entre canciones, van creando magia.
 • Otras colaboraciones profesionales

  Otras colaboraciones profesionales

  KusiWawa col•labora amb diversos centres de fisioteràpia i osteopatia infantil i pediatres a l’àrea de Girona i Barcelona. Estem treballant conjuntament amb ells oferint els nostres productes com a tractament per acabar amb els còlics del lactant. Aquests professionals estan aplicant el nostre mètode per alleugerir a les famílies que es troben en aquesta situació i nosaltres supervisem tots els casos. Amb aquesta acció pretenem obrir una porta a la col•laboració amb tots aquells professionals que han de lidiar amb aquests casos, per tal d’estendre el nostre mètode i arribar al major nombre de famílies possible.
Viendo del 1 al 6 (de 6 colaboradors)
 1