facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
  • Sent-te bé amb Kusi Wawa

Què és Kusi Wawa?

Kusi Wawa neix de la nostra experiència més personal. Amb el naixement de la nostra primera filla, ho vam passar molt malament. Els còlics van ser terribles i el malestar era real i per a tota la família. Després d'infinitat de visites a metge, de moltes propostes de medicació per a la meva filla vaig decidir que no volia anar en aquesta direcció.

Tenia molt clar que volia una cosa natural. Una cosa que no afectés negativament a la meva nena, però que alhora em ayudase.Y com per casualitat vam donar amb la solució. L'escalfor ajudava que se sentís millor.

Kusi Wawa inicialment neix per al teu nadó, però des de l'inici sempre hem tingut un objectiu clar: ajudar a la teva família, respectant als teus éssers estimats, alhora que respectem el nostre planeta.

Avui dia, seguim amb aquesta mateixa mentalitat. Seguim creant solucions 100% naturals, que t'ajudaran en diferents aspectes de la teva vida. Respectant la teva família, respetándote a tu i fent un món molt millor.

T'uneixes al nostre Benestar Natural?

Meritxell Vinyas - Fundadora de Kusi Wawa

Em dic Meritxell i sóc la creadora d'aquest projecte meravellós. Tinc dos fills que són l'alegria de les nostres vides. Ells, els meus grans mestres, m'han ensenyat què és important a la vida. Que res és raó suficient per perdre un somriure i que l'aigua esquitxada és gairebé tan curativa com llargues sessions de spa.

Cada fill ve al món per ensenyar-nos coses diferents, la primera va arribar com un terratrèmol a sacsejar les nostres vides i posar-les cap per avall. El segon, va arribar per reafirmar tota la pau que vam aconseguir amb la primera i per ajudar-nos a créixer.

UN PROJECTE SOSTENIBLE

Kusi Wawa no tan sols pretén crear un producte natural que respecti a la teva família; sinó que posem gran èmfasi en el fet que es respecti també al nostre entorn. Els nostres productes estan creats i pensats per el més important de la nostra vida: la família. I no seria honest que, per al benestar d'unes famílies altres haguessin de patir. Per això, ens prenem molt seriosament la nostra responsabilitat a l'hora d'escollir proveïdors i les persones amb qui col·laborem. Treballem només amb proveïdors locals i, gràcies a la traçabilitat de totes les peces estem orgullosos de saber que s'ha protegit a les persones que han estat involucrades en ell. Confeccionem en un taller a prop de Barcelona on es respira alegria, i on es respecta i es té cura de l'equip. Quan diem que fem els nostres productes amb amor, no és només una frase, ho sentim així i esperem que així puguem transmetre-ho.