facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€

Condicions d'ús i contractació

CONDICIONS D’ÚS I CONTRACTACIÓ

Abans de comprar qualsevol producte des de www.kusiwawa.com, llegeixi detalladament i asseguris que entén completament els termes i condicions de venta com amb qualsevol compra en la que vostè està signant un contracte jurídicament vinculant.

Si no està segur sobre qualsevol aspecte d’aquestes Termes i Condicions, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres a través de l’email wawa@kusiwawa.com abans de fer una compra per tal que puguem aclarir la seva consulta.

1. TITULARITAT DEL LLOC WEB
El titular i propietari del lloc web kusiwawa.com és Meritxell Vinyas. Contactar per obtenir més informació al respecte

1.2. Per a qualsevol comunicació efectiva amb el titular del lloc web, pot dirigir-se a la adreça de correu electrònic  wawa@kusiwawa.com

2. ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS.

2.1. La utilització del lloc web www.kusiwaw.com (d’ara en endavant, el lloc web), atribueix la condició d’usuari del lloc web  (d’ara en endavant, “Usuari” o “Client”) i implica la acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada pel titular en el moment mateix en que l’Usuari accedeix al lloc web. En conseqüència, l’usuari ha de llegir atentament el present avís legal en cadascuna de les ocasions en que es proposi utilitzar el Lloc Web, ja que poden patir modificacions.

2.2. Kusi Wawa es reserva el dret de modificar les condicions d’ús del lloc web, pel que és una obligació de l’usuari revisar periòdicament les presents condicions.

2.3. Les presents condicions generals d’ús no exclouen la possibilitat de que determinats serveis del Lloc Web, per les seves característiques particulars, siguin sotmeses a unes condicions particulars d’ús. Les quals, en tot cas, podran ésser consultades per l’usuari abans de la seva activació.

2.4. Les presents condicions d’ús i contractació estan dirigides a persones físiques consumidores. Si vostè és una persona jurídica li preguem que ens contacti directament a la següent adreça electrònica wawa@kusiwawa.com

2.5. Si l’usuari té algun motiu de queixa referent a qualsevol cosa que hagi passat com a conseqüència de les seves transaccions amb Kusi Wawa, ha de notificar al nostre equip posant-se en contacte amb el nostre servei d’atenció al client a wawa@kusiwawa.com

2.6. Kusi Wawa s’ocuparà de la queixa en la major brevetat possible i la gestionarà amb l’objectiu d’oferir una solució a l’usuari.  

3. OBJECTE

3.1. El lloc web té com a objectiu posar a la veta al públic general els productes que comercialitza la companyia, principalment productes tèxtils tècnics per nadons.

3.2. Kusi Wawa, en funció del desenvolupament i la evolució dels seus productes i serveis, podrà ampliar o modificar el lloc web, incloent o substituint nous serveis, activitats o continguts.

4. MENORS D’EDAT.

Els menors de 18 anys només podran utilitzar els nostres serveis amb el consentiment previ dels seus pares o tutors.

5. PROCEDIMENT DE LA CONTRACTACIÓ

5.1. Formalització de la compra.

5.1.1. Aquestes condicions generals de contractació seran d’aplicació per les compres efectuades entre els usuaris i Kusi Wawa, que ven els seus productes a través de lloc web.

5.1.2. Kusi Wawa confirmarà la disponibilitat i compra del producte a l’Usuari al correu electrònic facilitat per l’Usuari en un termini no superior a 24hores. Aquest email de confirmació d’enviament equival a una acceptació per part de Kusi Wawa de la seva oferta de compra de béns Kusi Wawa.

5.1.3. Vostè és responsable de comprovar, tan aviat com sigui possible, que els detalls del correu de confirmació són correctes i ha d’imprimir i conservar una copia pels seus arxius.

5.1.4 Si  no revés el correu, o descobreix que hi ha un error en els béns que ha sol·licitat, contacti’ns a wawa@kusiwawa.com en un termini no major a 12hores.

5.1.5. Vostè ha d’introduir una única adreça de correu electrònic per utilitzar el nostre lloc web. Vostè acepta que el correu electrònic pugui ser utilitzat com a mitjà de comunicació a distancia; i vostè accepta que totes les notificacions realitzades a través de correu email compleixen qualsevol requeriment legal que aquestes notificacions es faran per escrit.

5.1.6 És possible que es publiquin promocions d’ofertes al lloc web en algun dels nostres productes o games de productes. Totes les promocions i les ofertes estan estrictament limitades a un ordre o una comanda per llar i estan subjectes a la disponibilitat de les reserves.

5.2. Preu.

5.2.1. Tots els preus dels productes s’indicaran en euros indicant-se els impostos aplicables en cada cas.

5.2.2. Els preus estan subjectes a qualsevol canvi en la taxa o la aplicabilitat de l’IVA que es difondrà a la web quan vostè realitzi la compra.

5.2.3 Els preus dels productes no inclouen les despeses d’entrega, excepte en els casos que s’especifiqui el contrari.

5.2.4. Els preus indicats en el lloc web són els correctes en el moment de la comanda i tan sols es refereixen a compres per internet. Totes les comandes de productes estan subjectes a disponibilitat i ens reservem el dret a negar i subministrar alguna persona en particular.

5.3. Pagament

5.3.1. El Client ha de fer el pagament en la seva totalitat a Kusi Wawa abans de que s’expiri la mercaderia. No s’acceptarà el pagament parcial dels béns i serveis.

5.3.2 L’usuari podrà realitzar el pagament de les compres realitzades a través dels mitjans que Kusi Wawa posi a la seva disposició en el lloc web, tal i com s’indica en l’apartat del procés de compra. En qualsevol cas, es tractarà de sistemes que garanteixin la seguretat del pagament. Alhora, Kusi Wawa liquidarà els pagaments al Venedor.

5.3.3. Kusi Wawa es reserva el dret a utilitzar mitjans de pagament electrònics de tercers i/o institucions financeres per gestionar el pagaments fets pels usuaris a través del lloc web, en col·laboració amb els proveïdors de mitjans de pagament.

5.3.4. Kusi Wawa  no té accés a dades bancaries vinculades als mitjans de pagament del usuaris i no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament. Excepte en el cas que el mitjà de pagament sigui a través de transferència bancaria, ja que serà necessari registrar el compte bancari de l’usuari.

5.3.5. Kusi Wawa no és responsable de les comissions o despeses (com els serveis de sobre gir, comissions per finançament o similar) addicionals i suportades pel Client com a resultat de la comanda dels nostres productes.

 5.4. Termini i despeses d’enviament i entrega.

5.4.1. Les comandes estaran subjectes als terminis i cost d'enviament mencionats al final d'aquest document

 5.4.2. Qualsevol data prevista d’entrega no pot ser garantida ja que totes les entregues es realitzen a través de tercers i les mercaderies poden arribar abans o més tard de la data especificada en la seva confirmació de comanda.

5.4.3. Qualsevol opció d’entrega superior, és a dir, en dissabte, exprés, etc. ha de ser pagada en la seva totalitat d’acord amb el cost que es reflexa en el moment del pagament en la pàgina web. Ha de consultar el preu mostrat a la web en el moment de realitzar la comanda per veure el recàrrec per aquest tipus d’enviaments.

5.4.4. Les entregues es realitzen aproximadament de 8am a 6pm. Qualsevol sol·licitud del temps estimat d’entrega és a discreció de l’empresa de missatgeria. Sempre que sigui possible l’avisarem del moment aproximat de l’entrega, tot i que es poden aplicar excepcions.

5.4.5. Degut a que les entregues es poden realitzar amb un gran camió o furgoneta, l’Usuari comprador ha de confirmar que la direcció d’entrega serà accessible per carretera, exonerant en aquest cas de responsabilitat a Kusi Wawa. Si hi ha impossibilitat d’accés, per exemple, la carretera està subjecta a un pes específic del vehicle o limitacions d’amplitud, si us plau, informi’ns en el moment de la comanda.

5.4.6. En el cas que el missatger arribi a la seva direcció i no pugui realitzar la entrega en la data acordada perquè no hi ha ningú per recollir la mercaderia, vostè es nega a signar o es denega l’entrega per qualsevol altre motiu que no sigui el de danys a la mercaderia, l’Usuari adquirent serà responsable i assumirà el cost de l’entrega fallida i qualsevol altre recàrrec posterior de re-entrega.

5.4.7. Si l’Usuari comprador no ha fet ningun intent de posar-se en contacte amb Kusi Wawa en dos dies hàbils després que la entrega hagi estat denegada (per qualsevol motiu que no sigui de producte danyat), els béns seran tornats automàticament a Kusi Wawa i l’Usuari serà responsable de totes les despeses d’entrega incorregudes. Se li reemborsarà les despeses completes menys les despeses directes incorregudes independentment de si aquests reflecteixen el valor de la seva comanda original.

5.4.8. El servei de missatgeria posa a la seva disposició una segona entrega sense cost addicional en cas que la primera entrega hagi estat fallida. Si el servei de missatgeria ha de realitzar entregues addicionals, en cada ocasió el cost correrà a compte del Client i se li cobrarà tant per les dates d’entrega estàndard com per les dates d’entrega especials. En el cas que mai es trobi al Client a casa per recollir el producte, la comanda serà automàticament tornada a Kusi Wawa a càrrec del client. Els costos es realitzaran sense notificació des del mètode de pagament original.

5.4.9. Les entregues no poden ser desateses i no podem deixar la mercaderia en una direcció que no sigui la indicada a la documentació d’entrega.

5.4.10. Sempre es fa tot el possible per tal que la mercaderia s’entregui en perfecte estat. Si us plau, revisi la mercaderia immediatament en el moment de la entrega. No es podrà realitzar ninguna reclamació en respecte als articles danyats després de que el nostre missatges hagi marxat de la direcció, si és que no s’ha signat com a material danyat en el moment de l’entrega.

5.4.11. En el cas que les seves mercaderies siguin defectuoses recollirem i reemplaçarem el producte. Les reclamacions s’han de dur a terme en tres dies des de la rebuda de la comanda. Tan sols s’acceptaran reclamacions per danys i perjudicis si la nota de la missatgeria s’ha firmat com que els béns s’han rebut danyats.

5.4.12. No s’acceptarà responsabilitat alguna per qualsevol cost incorregut com a conseqüència dels retards en les entregues o entregues de producte incorrectes o falses.

5.5. Dret de cancel·lació i de devolucions.

5.5.1. Les comandes es poden cancel·lar sense cost algun fins el moment de l’enviament. Kusi Wawa reemborsarà els imports abonats pel Cliente en el termini de set dies a través del mateix mitjà de pagament en el que es va dur a terme la compra. Si les mercaderies han estat enviades des dels magatzems de Kusi Wawa però encara no s’han entregat, li tornarem el valor de la comanda original en la seva totalitat menys les despeses directes incorregudes incloent (però no limitades a) les despeses de transport.

5.5.2. Per tal d’informar d’aquesta devolució, haurà de comunicar-se amb nosaltres a wawa@kusiwawa.com en un termini màxim de 15 dies naturals. En el correu haurà d’incloure el nombre de comanda i la raó de la devolució. En general, si hi ha una devolució l’import del transport anirà a càrrec del client.

Kusi Wawa tan sols es farà càrrec de les despeses de devolució i del nou enviament en els següents escenaris:

-Si el color del model no es el sol·licitat pel client.

-Si ha rebut un article incorrecte o defectuós; havent estat confirmat pel nostre equip que és així.

-Si ha rebut un producte erroni.

 5.5.3. La devolució de l’import es realitzarà posteriorment a la devolució dels articles.

5.5.4. Un cop aprovada la devolució, (sempre que els béns estiguin en perfecte estat), rebrà un email de confirmació indicant que l’import se li abonarà a la seva compta en els propers dies.


5.5.5. Kusi Wawa es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini mencionat anteriorment, o prendes que no es trobin en les mateixes condicions de les que van ser enviades.

5.5.6 L’Usuari incorrerà amb totes les despeses i les gestions associades a la devolució del producte, que haurà de ser empaquetat i enviat de forma segura per tal que la mercaderia arribi en perfecte estat de conservació. L’Usuari serà responsable de qualsevol desperfecte, dany o prejudici sofert pel producte en aquest procés.

5.5.7. Kusi Wawa efectuarà el reemborsament del producte, incloent les despeses d’enviament però no les de devolució, a través del mateix mètode de pagament utilitzat per l’Usuari per a l’adquisició del producte en un termini màxim de catorze (14) dies naturals a partir de la verificació del correcte estat del producte enviat pel Client a Kusi Wawa. Recordi que el termini d’ingrés final a compte dependrà de les condicions de la seva entitat bancària.

5.5.8. Kusi Wawa tan sols admetrà la devolució del producte quan l’ús del mateix s’hagi limitat a la mera comprovació del bon funcionament del citat producte per part de l’Usuari, d’acord a la legislació vigent.

5.5.9. Kusi Wawa no admetrà la devolució de ningun producte que pateixi deterioraments atribuïts al Client.

5.5.10. La devolució del producte haurà de realitzar-se en el seu embalatge original i en perfecte estat, és a dir, no danyat o embrutat pel Client. Aquest serà enviat al lloc indicat per Kusi Wawa en les instruccions remeses al Client. Així mateix, l’embalatge haurà d’identificar-se de forma completa i íntegra amb la finalitat de conèixer el remitent. En el cas de que no s’enviïn en les condicions mencionades anteriorment,  el bé patirà una depreciació que el Client haurà d’abonar.

5.5.11. NO S'ACCEPTARAN EN CAP CIRCUNSTÀNCIA, DEVOLUCIONS DE BIBERONS, XUMETS, POTS D'OLI DE MASSATGE O PANYALS.

5.6. Garanties i serveis.

5.6.1. En l’improbable cas de que vostè rebi les mercaderies que no es corresponguin amb les que va demanar, estan danyades o defectuoses o són d’una quantitat diferent a la indicada en el formulari de la comanda; esmenarem aquesta entrega, reemplaçarem o repararem qualsevol tipus de béns danyats o defectuosos, o li reemborsarem la quantitat de pagament pels béns en qüestió.

5.6.2. Si vostè té alguna consulta en respecte a la entrega, si us plau, contacti amb el nostre departament d’atenció al client immediatament. Pot contactar-nos enviant un email a wawa@kusiwawa.com

5.6.3. És extremadament importat que vostè revisi i firmi la entrega del material quan arribi. No podem ser responsables de qualsevol pèrdua incorreguda com a resultat de béns danyats o desapareguts després de la signatura d’entrega; i li recomanem altament que inspeccioni la mercaderia quan arribi independentment de la opinió del conductor de missatgeria o de qualsevol altre persona.

5.6.4. Canvis

5.6.4.1. Kusi Wawa posa a la seva disposició la possibilitat de canviar el producte adquirit en un termini de 15 dies naturals. Per tal d’informar-nos, haurà d’enviar un email a wawa@kusiwawa.com incloent el nombre de comanda i la referencia del producte pel qual desitja canviar.

5.6.4.2. Kusi Wawa es reserva el dret a realitzar l’intercanvi sempre que el producte tornat estigui en perfectes condicions i no hagi estat utilitzat pel client. En el cas que hi hagi indicis que ha estat utilitzat, aquest serà tornat al client i aquest incorregut amb totes les despeses d’enviament i gestió.

5.6.4.3. En el cas que el producte estigui en perfecte estat, li empaquetarem i enviarem el nou producte a la direcció que ens hagi indicat.

5.6.4.4. En el cas de canvi de producte, aquest canvi sempre estarà subjecte a la disponibilitat de la nova referencia. En el cas que no hi hagi disponibilitat immediata d’aquest producte li serà comunicat directament al Client en contestació al email de la petició d’intercanvi. En aquest cas, serà decidit conjuntament amb el client si anul·la la petició de canvi, si desitja el nou producte i esperarà a que Kusi Wawa recuperi estoc o si realitza finalment una devolució del producte.

5.6.4.5. Les despeses íntegres de l’enviament (tant de la devolució com del nou enviament del producte), correran a càrrec del Client.

6. PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL

6.1 Kusi Wawa és titular dels drets de propietat Intel·lectual i Industrial, o ha obtingut les autoritzacions i llicències corresponent per a la seva explotació, sobre el nom de domini, la marca, els senyals distintius i qualsevol contingut publicat en el lloc web.

6.2. Mitjançant el present document no es pot cedir ningun dret de propietat Intel·lectual o Industrial sobre el lloc web ni sobre ningun dels seus elements integrants, quedant expressament prohibit al usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posta a disposició, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa per qualsevol mitjà o procediment de qualsevol d’aquests; amb la excepció dels casos en que estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels drets corresponents.

L’Usuari haurà de respectar en tot moment tots els drets de propietat Intel·lectual i Industrial sobre les obres i els continguts del lloc web. L’ús no autoritzat de les obres i/o el contingut del lloc web pot suposar la violació de la legislació sobre la propietat Intel·lectual o Industrial i d’altres lleis aplicables.

6.3. Els continguts d’aquest lloc web, incloent dissenys, obres, textos, imatges i codis Font (en conjunt referits com “el contingut”), estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.

6.4. De ninguna manera el contingut es podrà utilitzar, reproduir, copiar o transmetre de forma alguna sense el permís previ escrit i explícit del titular.

6.5. La combinació de productes Kusi Wawa està subjecte a patent, Trademark i copyright.

8. EXHONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

8.1. Els enllaços continguts al Lloc Web de Kusi Wawa poden dirigir a altres pàgines web de tercers. Kusi Wawa els incorpora per facilitar la navegació de l’Usuari, i en ningun cas assumeix la responsabilitat pel contingut, la informació o els serveis que puguin apareixen en aquestes pàgines. Tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen relació alguna entre el citat tercer i Kusi Wawa.

8.2. Kusi Wawa desenvolupa la màxima diligencia en la implementació de mesures de seguretat, tot i així no assumeix responsabilitat alguna en relació a la custodia i el bon ús de les contrasenyes per accedir al lloc web, que seran responsabilitat exclusiva de l’Usuari.

8.3. Tot i que ens esforcem per assegurar que la informació d’aquesta pàgina sigui correcta, no garantim la integritat i exactitud; ni ens comprometem a assegurar que la pàgina web sigui disponible o que el material es mantingui actualitzat.

8.4. Forces externes

Kusi Wawa es reserva el dret a aplaçar la data d’entrega, cancel·lar el contracte o reduir el volum de béns sol·licitats pel comprador (sense responsabilitat pel comprador), degut a circumstàncies fora del seu control raonable; incloent sense limitació, actes de força major, accions governamentals, guerres o emergències nacionals, vandalisme, commoció civil, incendis, explosions, inundacions, nevades, epidèmies, tancaments patronals, vagues o altres conflictes laborals, restriccions o retards que afecten a les companyies o incapacitat o retràs en la obtenció de materials adequats o apropiats.

9. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE

Pel previst en el present contracte, així com en la interpretació i la resolució de conflictes que poguessin sorgir entre les parts, serà aplicada la legislació espanyola i els jutjats i tribunals que corresponguin d’acord en lo previst en la normativa espanyola.

10. CONDICIONS D'ENVIAMENT

Qualsevol compra inclou el cost d’enviament a la península espanyola. Els enviaments es realitzen en 3-4 dies laborables (de Dilluns a Divendres no festius).

Si desitja realitzar un enviament que arribi a destí en 2 dies laborables s’haurà d’abonar 3 euros (IVA no inclòs). Tot i això s’ha de tenir en compte que igualment no es realitzaran ni recollides ni entregues en dies festius (tan sols de dilluns a divendres no festiu).

Aquest interval de preus No aplica a tendes, majoristes o professionals. Per saber preus i cost d’enviament si us plau contactar amb nosaltres directament a wawa@kusiwawa.com

ENVIAMENTS NACIONALS- PENÍNSULA:

Condicions d'entrega

Cost

3-4 dies laborables

Gratuit

2 dies laborables

3 Euros

 

ENVIAMENTS BALEARS:

Condicions d'entrega

Cost

4-5 dies laborables

4,5 Euros

3 dies laborables

6,50 Euros

 

ENVIAMENTS CANARIES:

Condicions d'entrega

cost

7-14 dies laborables

9 Euros

 Tots els enviaments a Canaries es realitzaran a través de correu certificat i trigaran entre 7 i 14 dies laborables. Kusi Wawa no es fa responsable de l’enviament de mercaderies. Qualsevol problema generat en l’enviament será responsabilitat de l’agencia de transport i client.


ENVIAMENTS PORTUGAL:

Condicions d'entrega

Cost

4-5 dies

5 Euros

 

ENVIAMENTS ANDORRA, SUISSA I NORUEGA:

Condicions d'entrega

Cost

4-5 dies

37 Euros (aduana inclosa)

 

Tots els enviaments es realitzaran a través de correu certificat i trigaran entre 4-5 dies laborables. Kusi Wawa no es fa responsable de l’enviament de mercaderies. Qualsevol problema generat en l’enviament será responsabilitat de l’agencia de transport i client.

ENVIAMENTS AUSTRIA, BÈLGICA, FRANÇA, HOLANDA, ITÀLIA I LUXEMBURG:

Condicions d'entrega

Cost

4-5 dies

10 EurosTots els enviaments a Europa es realitzaran a través de correu certificat i trigaran entre 7 i 14 dies laborables. Kusi Wawa no es fa responsable de l’enviament de mercaderies. Qualsevol problema generat en l’enviament será responsabilitat de l’agencia de transport i client.

 


ENVIAMENTS SUECIA, FINLANDIA, GRECIA I ESTONIA:

Condicions d'entrega

Cost

4-5 dies

30 EurosTots els enviaments a Europa es realitzaran a través de correu certificat i trigaran entre 7 i 14 dies laborables. Kusi Wawa no es fa responsable de l’enviament de mercaderies. Qualsevol problema generat en l’enviament será responsabilitat de l’agencia de transport i client.


ENVIAMENTS DINAMARCA I POLONIA:

Condicions d'entrega

Cost

4-5 dies

24 EurosTots els enviaments a Europa es realitzaran a través de correu certificat i trigaran entre 7 i 14 dies laborables. Kusi Wawa no es fa responsable de l’enviament de mercaderies. Qualsevol problema generat en l’enviament será responsabilitat de l’agencia de transport i client.

 

ENVIAMENTS LLATINOAMÉRICA:

Condicions d'entrega

Cost

14 dies

15 Euros

Tots els enviaments a Llatino America es realitzaran a través de correu certificat i trigaran entre 7 i 14 dies laborables. Kusi Wawa no es fa responsable de l’enviament de mercaderies. Qualsevol problema generat en l’enviament será responsabilitat de l’agencia de transport i client.Preus sense IVA (cal afegir)

Si necessita realitzar enviaments especials, fora de les característiques mencionades anteriorment o ets un distribuïdor o una tenda reatail, si us plau contacti’ns directament a wawa@kusiwawa.com