facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€

El Mètode Kusi Wawa soluciona els gasos i còlics del nadó

Mira el nostre tutorial per al tractament dels còlics lactants

A continuació, podeu veure un tutorial de com utilitzar el Mètode Kusi Wawa per calmar al vostre petit angelet quan pateix de còlics o gasos.

Perquè funciona el Mètode Kusi Wawa per eliminar gasos i còlics?

Els còlics és una de les etapes que més ens fan patir els pares. El seu plor desesperat, que sembla etern ... la dificultat per alleujar-lo. Nosaltres hi vam passar, ens trenca el cor i l'únic que volem és ajudar a totes les famílies a superar aquesta etapa de forma natural.

 AKusi Wawa hem comprovat que és una barreja de malestar físic i cansament emocional.

A Kusi Wawa, acompanyem al nadó alleujant el dolor físic de forma natural alhora que oferint l'acompanyament emocional que aquest necessita per acabar de relaxar-se.

Aquests són els factors que tractem amb el mètode Kusi Wawa:

Wawa Band: Tracta els factors físics del dolor que produeixen els gasos. El coixí tèrmic produeix calor a la zona abdominal. La calor actua com a analgèsic quan hi ha un focus de dolor. Alhora, activa la circulació per la qual cosa, aplicat a les zones gàstrica i hipogàstrica, estimula el bon funcionament de l'estómac i dels intestins, ajudant a expulsar gasos. El coixí de la Wawa Band és l'únic que disposa d'un dispositiu de seguretat anticremades.

- Wawa Wrap: El Wawa Wrap està pensat per donar el suport emocional que el nadó necessita per acabar de relaxar-se. Utilitzem la peça per amanyagar el nadó per donar-li el confort que sentia quan encara era a la panxa de la mare. Això combinat amb els braços, el contacte, les cançons de la mare ... són infal·libles!

- Wawa Wear: El nostre pijama està confeccionat amb cotó orgànic de màxima qualitat per proporcionar al teu nadó amb la major suavitat i lliure de químics. El sistema de fermalls ajuda a obtenir una òptima col·locació de la Wawa Band.


El Mètode Kusi Wawa és un mètode actiu que podem utilitzar quan el nadó comença a plorar. No obstant això, durant el dia també podem realitzar de forma preventiva una sèrie d'accions que afavoreixen el descans del nadó i, per tant, redueixen la intensitat dels còlics. Realitzar un massatge diari afavoreix el trànsit intestinal i fomenta el contacte. El porteig ajuda a relaxar al petit i a millorar el seu temps de son. Les rutines són bàsiques per a establir unes bases que ajudaran al teu bebè a sentir-se més segur. Tot això, o fins i tot combinant-lo amb tractaments de fisioteràpia o osteòpata, són estratègies meravelloses per ajudar els més petits a passar aquesta època. Pots trobar més informació aquí al BLOC.

Si vols conèixer els resultats dels estudis realitzat amb el nostre mètode a través de l'ACIP (Associació catalana d'infermeria pediàtrica), fes click aquí.

Wawa Wear, pijama per al tractament dels còlics lactants

1. Vesteix el teu nadó amb el pijama Wawa Wear.

El nostre pijama està dissenyat per obtenir major precisió a la hora de col.locar la Wawa Band

Wawa Wear i Wawa Band, solució per als còlics lactants

2. Corda els botons entre el pijama Wawa Wear i la Wawa Band.

Per a major comoditat col.loca la Wawa Band per sobre la panxa del teu nadó amb gasos mentres manipules els botons.

Remei natural per al cólico lactant amb Wawa Band

3. Col.loca la Wawa Band al voltant del cos del nadó i tanca-la amb el velcro.

*Passa la cinta per sobre la seva panxa, dona-li la volta per l’esquena i torna a passar la cinta per sobre la panxa per tancar-la. Quan hagis tancat la Wawa Band, assegura’t que quedi ben subjecte al cos del nadó. Gràcies al sistema de tancament del velcro i la goma incorporada a l’esquena, la Wawa Band hauria de quedar ben adaptada i subejcta al cos del nadó. El coixí tèrmic ha de quedar situada sobre la panxa del nadó amb la apertura de la butxaca al cantó superior.

Tractament natural dels còlics lactants per calor

4. Treu el coixí tèrmic de la butxaca de la Wawa Band.

Solució per als còlics en nadons

5. Posa el coixí tèrmic al microones durant 15 segons. **

Temps relatiu a un electrodomèstic de 800 Watts.

Tractament per als gasos dels nadons

6. Controla sempre que el coixí tèrmic no estigui massa  calent amb el Dispositiu ANTI CREMADES per evitarcremar la pell de la panxa del teu nadó.

Mai escalfis el coixi dins de la Wawa Band. Trobaràs les instruccions d'ús del dispositiu inclòs amb la compra de la Wawa Band.

Calor per al tractament dels còlics lactants

7. Torna el coixí tèrmic a la butxaca de la Wawa Band.

Tractament del còlic lactant segons la Teoria de les 5S de Dr. Harvey Karp

8. Aplica la Teoría de les 5s de Dr Harvey Karp.
Swaddle. Envolta al teu nadó amb el Wawa Wrap.

Vegeu el tutorial a l’inici de la pàgina

Com posar al teu nadó per al tractament del còlic lactant

9. Side or Stomach. Col.loca el teu nadó de cantó o boca abaix.

Evitar els gasos del teu nadó

10. Swing or Sush. Balanceja i xiuxiueja al teu nadó.

Emula el moviment i el so que tant relaxava al teu nadó dins de l’úter amb un Shhh o Mmmm mentres et mous.

Relaxar al teu nadó per al tractament dels còlics lactants

11. Suck. La succió pot ajudar a acabar de relaxar al teu nadó.

Ja sigui pit o xumet, quan el nadó estigui més relaxat ja li podem oferir la succió que necessita.

* Recorda, no deixis mai a un nadó sense supervisió d’un adult. La Wawa Band no és una juguina i no ha de ser manipulada per nens.
** No escalfis mai el coixí tèrmic dins de la Wawa Band al microones, ja que aquesta conté peces de metall que poden malmenar l’electrodomèstic.
*** Si el teu nadó s’adorm amb l’amanyac Wawa Wrap posat, ajusta la temperatura de la habitació a 18-22*C per a que no es sobreescalfi.
****Consulta les ensenyances de Dr Karp en el seu llibre “The Happiest Baby on the block”per a saber més sobre les Cinc S: Swaddle, Side or Stomach, Shush, Swing i Suck.
www.happiestbaby.com