facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Oli per a massatges nadó

Oli per a massatges nadó


El massatge és, personalment per a mi, un dels moments més bonics dels primers mesos de vida del nadó. És sens dubte una eina fantàstica per alleujar certes malalties, com ara els còlics del lactant. Però, el més important, és una eina meravellosa per afavorir el contacte i crear un moment íntim entre tu i el teu nadó.

El moment del massatge és aquell moment on sembla que només existiu vosaltres dos. El nadó et mira i tu, mires a ell. La distància és curta i esteu en contacte constant.

A causa d'aquest amor que li tenim al massatge, no dubtem a col·laborar amb l'Associació Espanyola de Massatge Infantil. Gràcies a aquesta col·laboració, hem creat una sèrie de rutines conjuntes que milloren molt el benestar dels nostres petits. Combinem el massatge infantil amb especial èmfasi a la zona intestinal per afavorir el trànsit i expulsar gasos, amb el Mètode Kusi Wawa en el moment del còlic. Per trobar més informació sobre aquesta col·laboració pots llegir aquest article o també pots veure els nostres tutorials sobre el Mètode Kusi Wawa aquí.

En el post d'avui, parlarem sobre els olis de massatge que podem utilitzar amb els nostres petits.

Seguint les instruccions d'AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil), hem creat un oli de massatge especialment creat per al teu nadó. És d'Ametlla dolça, 100% natural. Premsat en fred i sense químics. Tots aquests aspectes són molt importants perquè el teu nadó, just després de néixer, té la pell molt delicada. És important que els productes amb els que fas el massatge protegeixin aquesta pell i no siguin abrasius.

Els olis que tenim es conserven en pots de vidre opac, per afavorir la seva conservació. El tap disposa d'un dispensador que permet utilitzar només la quantitat necessària. Recordeu que per fer massatges un bebè sol necessitem utilitzar dues gotes d'oli.
Aquests olis, són de 60 ml que et duraran (massatge cada dia) un mínim de 4 mesos. No fem pots més grans perquè és recomanable anar renovant els olis.

Si et interessés conèixer més sobre els nostres olis pots trobar-los aquí
Compartir