facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

prevenir còlics del lactant

prevenir còlics del lactant

Els còlics del lactant són una de les disfuncions més habituals durant els primers mesos de vida del nadó. És un trastorn benigne, que no afecta la salut del nadó però que pot distorsionar moltíssim la qualitat de vida del petit i del conjunt de la família.

Per a això, és important intentar tractar i alleujar als més petits durant aquests mesos perquè no hagin de patir dia rere dia durant els tres o quatre mesos que poden durar els còlics.

Com ja hem avançat moltes altres vegades, sempre recomanem establir unes rutines molt marcades a casa per afavorir el descans del nadó.

El còlic té dues parts molt diferenciades, però cadascuna igual d'importants:
- El dolor físic que el nadó pot sentir en el moment de crisi
- El factor emocional, pel que necessita contacte amb la mare o pare

El Mètode Kusi Wawa té en compte els dos aspectes del còlic i alleuja el dolor físic a través de la Wawa Band i la seva termoteràpia. La calor actua com a analgèsic així que ajuda a alleujar el dolor que sent el nadó. Al seu torn, l'aromateràpia de la fórmula magistral del sac afavoreix la relaxació. És una aroma suau, que relaxa sense ser aclaparador. Pensat especialment per a un nadó.

El factor emocional, el tractem amb contacte directe. Arrullamos el nadó amb el Wawa Wrap per fer-li sentir acompanyat i com si seguís a l'úter matern. I tot seguit l'agafem en braços, el balanceamos, cantem, etc.

Gràcies a la realització d'aquests passos, vam aconseguir dormir el nadó i que deixi de plorar. Si t'interessa conèixer més sobre el mètode i t'agradaria veure els tutorials que tenim, pots trobar vídeos aquí.

Però, per què creiem que els nadons solen trencar en plor i, habitualment, és sempre a la tarda? Perquè el nadó està cansat de tots els estímuls que ha anat rebent al llarg del dia i, quan arriba la "hora bruixa" trenca en el plor desconsolat.

És precisament per això, que recomanem seguir rutines estrictes. Realitzar tot un seguit d'accions que ajudaran els més petits.

Dins de les diferents accions que pots realitzar, recomanem:

- Portejar al teu nadó el major temps possible en un fulard ergonòmic
- Realitzar massatges anti còlics al teu nadó durant el dia
- Procurar marcar molt aviat una rutina de migdiades i afavorir el son

En seguir totes aquestes recomanacions, afavoriràs que el petit arribi més descansat a la nit i que pateixi d'episodis més lleus de còlics.

Si t'ha agradat aquest article també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/estudio-dice-masajear-reduce-los-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos
Compartir