facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Mètode Rubio

Mètode Rubio


Un dels principals mètodes complementaris al Mètode Kusi Wawa per alleujar els còlics és el tractament dels petits per un fisiterapeuta o osteòpata especialitzat en el Mètode Ros.

Avui us explicarem breument en què consisteix aquest mètode i per què es complementa tan bé amb el Mètode Kusi Wawa.

El mètode Rubio va ser creat fa més de 30 anys per un osteòpata espanyol que es deia Domingo Rubio (d'aquí el motiu del nom del mètode). De forma resumida, dit osteòpata va idear un massatge de l'aparell digestiu el seu objectiu era facilitar el trànsit intestinal. A l'mobilitzar el trànsit, afavoria l'expulsió de gasos i femta. S'estima que amb aquest tractament el 80% dels nadons experimenten una millora considerable.

I és a partir d'aquest moment on la combinació amb el Mètode Kusi Wawa és meravellós. D'una banda, estàs confiant al teu petit de les mans d'un professional perquè afavoreixi el trànsit intestinal. Però com bé diu el paràgraf anterior, aquest mètode permet millorar el nadó però els còlics segueixen apareixent.

A nivell personal, estem convençuts que els còlics tornen perquè, com ja hem comentat en posts anteriors, els còlics és una combinació de factors físics i emocionals. Amb el mètode ros, podem tenir coberta la part més física del còlic però, en cap moment cobrim la part més emocional.
És per això, que els còlics segueixen apareixent.
Si combinem el tractament pel mètode ros, podrem reduir la intensitat dels atacs de còlics probablement. Però, a la nit, el plor tornarà igualment. En aquest moment, serà necessari aplicar el Mètode Kusi Wawa per alleujar al teu petit.
Anem a alleujar el dolor físic mitjançant termoteràpia, al mateix temps que afavorim la relaxació gràcies a la nostra barreja magistral. Per a això, utilitzarem la nostra Wawa Band.
Anem a oferir el contacte emocional que necessita per acabar de calmar-se. Per a això, utilitzarem la nostra Wawa Wrap.

Si tens més dubtes i t'agradaria saber més sobre el Mètode Kusi Wawa, fes click aquí.

Si t'ha agradat aquest article, també et pot interessar:

https://www.kusiwawa.com/video-tutorial-de-masaje-anti-colicos


https://www.kusiwawa.com/medicamentos-para-colicos-del-lactante


https://www.kusiwawa.com/porteo-en-recien-nacidos-para-tratar-de-prevenir-el-colico-del-lactante
Compartir