facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El sucre ocult en productes anticòlics per nadons

El sucre ocult en productes anticòlics per nadons
Com molts ja sabem, avui dia hi ha molta més informació sobre com el sucre és nociu per a la nostra salut de moltes formes. No obstant això, a la nostra societat encara seguim consumint molt sucre i, de vegades, ens trobem en productes que ens sorprèn quan ens descobrim.

Estem parlant sobre els sucres refinats. No els sucre naturals que es poden trobar en fruites i verdures. Ja que aquests estan completament compensats amb la fibra necessària per poder gestionar-los de forma sana i natural.

Quan més majors es fan nostres fills, més atenció hem de tenir amb els productes que ens donem per menjar. Però, la qüestió que més ens sorprèn és que, de vegades, es pot començar la roda del sucre molt abans.

Quan un nen nascut sofreix de còlics, el mercat ofereix diverses solucions per alleujar-los. Existeix des de probióticos, homeopatia, infusions, etc.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) remarca la importància de no donar a un nounat que no sigui llet materna per ingerir, o en cas de que això no sigui possible, llet de fórmula. No es recomana donar aigua, ni cap altre tipus de gotes o medicaments.

No obstant això, en la recerca d'una solució, s'han anat creant aquest tipus de solucions que, avui dia estan molt arraigades però que no serien tan recomanables. En un post anterior, es van detallar solucions totalment naturals per alleujar els còlics de la teva bebè, i, potser t'interessaria llegir aquest article després per conèixer les alternatives que disposem.

 

Gràcies a la plataforma de sinazucar.org avui podem parlar amb coneixement d'algunes d'aquestes solucions i veure com no són tan recomanables com ens agradaria. Especialment parlant d'un nounat que probablement tingui sols setmanes de vida.

  • Homeopatia. La homeopatia es basa en aplicar petites quantitats de substàncies que, si s'apliquen en grans proporcions a un individu sa, produiran els mateixos símptomes que es pretén combatre. Es tracta d'un concepte de medicació similar a una vacuna. Incorporem un poc de la "malaltia" perquè el cos per si només cregui resistència. En aquest cas, com estem parlant de còlics, no entenem molt bé com la homeopatia pot ajudar a eliminar un còlic. Ja que gran part d'aquest és molt emocional. A més, la homeopatia està composta de sucre al 100% pel que, potser, no és la millor opció per al seu nounat.
  • Siropes o preparats d'infusions digestives. Aquestes infusions preparades són uns dels productes més comuns i més extensos que existeixen a l'hora de donar-los recomanacions als pares de com alleujar el còlic. No obstant això, si veus la quantitat d'azucar que incorporem és totalment desaconsellable. Aquests preparats són compostos d'un 94% d'azucar! Nada recomanable per donar-te al teu nounat.
  • Infusions d'anís natural. Aquesta podria semblar la millor opció, degut a que realitzem nosaltres mateixos una infusió a casa i ens donem al bebè (barrejat amb el seu bibi). No obstant això, cal anar amb molta cura perquè hi ha molts casos de bebès que han anat a centres hospitalaris amb greus símptomes deguts a la ingesta d'aquestes infusions. Escriu un article parlant específicament sobre això. Pots llegir aquí.
 

 

Si t'ha interessat aquest article, també t'interessarà:


 

https://www.kusiwawa.com/colicos-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/anis-estrellado-y-colicos

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/el-factor-emocional-del-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/colicos-bebe-profesionales

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante

Compartir