facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El mètode natural per alleugerir els còlics

El mètode natural per alleugerir els còlics
El mètode Kusi Wawa arriba a les nostres vides a través de el sentit comú. Quan la nostra petita plorava tant, només podíem agafar en braços, intentar calmar-la .... Però per casualitat, ens vam adonar que si aplicàvem calor a la panxa de la nostra nadó, aquesta es sentia molt millor.

Així que vam començar a automatitzar el sistema.
El primer era aplicar calor a la panxa. Així que busquem maneres de fer-ho de forma ràpida i segura. Així va ser com vam crear la Wawa Band. Un cinturó que et permet aguantar sobre la panxa un coixí de llavors per mantenir la calor per alleujar a el nadó de forma natural. La calor, actua com a analgèsic i més afavoreix l'expulsió de gasos. A més, li vam voler donar un toc especial i per això vam crear el lleu aroma tan característic de les nostres mescles dels coixins. Suau i relaxant.
Després d'estar un temps valorant el producte amb l'Associació Catalana d'Infermeria Pediàtrica, vam veure que el que més preocupava a les mares era cremar a al nadó. Així doncs, ens vam posar mans a l'obra i vam crear el DISPOSITIU DE SEGURETAT ANTIQUEMADURAS. Som els únics que disposem d'aquest dispositiu. Que Garanteix que és segur per a la pell del teu nadó.

Un cop vam tenir la Wawa Band creada, havíem d'acabar de comunicar a la resta de l'mètode Kusi Wawa. La Wawa Band és la part més física. L'alleujament físic de el dolor. Però la segona part de l'Mètode Kusi Wawa és el suport emocional. Tant o més important que el primer.
En aquesta segona part, agafem a el nadó en braços, la qual arrullamos perquè se senti recollit, el balanceamos, li vam cantar ... fins que vam aconseguir que es calmi.

El Mètode Kusi Wawa el faràs servir diàriament i és un plaer veure com evoluciona. Com el teu bebè es va acostumant i com, dia a dia, va plorant menys cada vegada.

Si t'ha interessat aquest article, també t'interessarà:

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/bebe-con-colicos

 

Compartir