facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€

Soluciona els còlics de nadó

 • PER NADÓ

  Per Nadó

  Descobreix la nostralínia de productesmés natural per ajudar a alleujarelscòlics del lactant del teunounat. Aquí trobaràs la Wawa Band per alleujarelsmals de panxa del nadó, olid'ametlla 100% natural per fer-li massatges i complements al MètodeKusiWawa.

 • Tractament del còlic lactante

  Per a Mames

  Descobreix la nostralínia de productes per tenir cura de la mare de forma natural. Aquí trobaràs el cinturóWawaMom per ajudar-te a relaxar en l'embaràs i part, oli de rosa mosqueta 100% natural, samarretes de porteig i elsnostres kits de suport a la lactància.

 • còlic del lactant tractament

  Packs Descompte

  Compra packs delsnostresproductes per aconseguirelsmillorsresultats, a preusdescomptats.

Qui som

El meu nom és Meritxell Vinyas, i em vaig convertir en mare novembre del 2014. Com qualsevol nova mare, el meu món va donar un gir de 180º. Van canviar les meves prioritats, els meus interessos, els judicis de valor, les meves preocupacions… en definitiva, em va canviar la vida.  I amb la bonica arribada de la nostra filla, van arribar també infinitat d’emocions.

Amb ella, em vaig endinsar a un món de nous productes, noves necessitats... és a dir, una nova realitat. Valores certs elements que abans ni et plantejaves. Amb l’arribada la món de la nostra princesa, va arribat també la realitat. Ella tenia còlics. I em va sorgir la necessitat incontestable d’ajudar-la a sobre portar aquesta carrega de la forma més natural possible. Sense medicaments, sense intrusions agressives. Després d’una amplia investigació en les solucions que oferia el mercat americà, i probes amb diferents mètodes tradicionals, vaig arribar al mètode Kusi Wawa. Una combinació de les ensenyances de Dr Karp i la aplicació de escalfor en la zona abdominal de forma continuada.

Veure més