facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Xumet, lactancia i gasos

Xumet, lactancia i gasos
El xumet és un dels aspectes més debats entre els primers dies de vida d'un bebè.
Depengui de la filosofia del professional al que preguntes li recomendaràs una cosa o una altra. Una cosa sí està bastant establecida és la necessitat de retardar l'introducció del xumet perquè la lactància estigui correctament establerta. Una vegada que el bebè es menja bé i tingui un bon agarre, podrem decidir introduir-ho o no.

Avui parlarem de les avantatges i inconvenients més bàsics de l'introducció del xumet.

Advantages:
- Protecció sobre la mort sobtada de lactant. L'eco de dur a terme una succió facilita la respiració i redueix les possibilitats de patir la mort sobtada de lactant.
- La succió és un element tranquilizador. Una vegada que el bebè accepta la succió, és més propens a relaxar-se i fins i tot a dormir-se. En aquest punt, és clar que quan parlem de succió podem parlar tant de pit com de xumet. Ambos casos, produeixen aquest efecte tranquil·litzant (encara que el pit augmentat a causa del contacte físic amb la mare).
- És un aliviador de tensió. Aquest punt va de la mà amb el punt anterior. Quan el bebè es troba en una situació de tensió o nervis, el xumet o la succió pot ajudar a reduir aquesta tensió. Per experiència pròpia, però, hem vist que quan està en plena crisi, sovint es rebutja qualsevol oferta de succió. Així que per això necessitem desenvolupar el mètode Kusi Wawa per ajudar a relaxar-lo fins al punt que s'accepta aquesta succió i s'acaba de relaxar.

Inconvenients:
- Malformacions dentàries. Si els nostres petits utilitzen chupete quan són majors, hi ha risc de que existeixin malformacions dentàries.
- Otitis. Pot afavorir infeccions d'otitis
- Accidents infantils. Si deixem el xumet amb fils o aquest no està en bones condicions (es troba trencat) pot causar accidents infantils.

En Kusi Wawa tenim molt clar que l'ús de xumet ha de ser utilitzat amb mesura. Siempre donar prioritat al pit i la lactància materna, però si és necessari, es pot utilitzar de forma molt positiva. El que és important és escollir aquell xumet que s'adapta millor amb els gustos i necessitats del teu bebè.

Nosaltres, gràcies a la nostra col·laboració amb Phillips AVENT disposem de tres opcions de xupets. Tots ells són lliures de BPA i són SEGURS, per evitar qualsevol accident.

- Chupete Soothie. Aquest és el xumet que es fa servir als hospitals d'EUA. És un xumet de silicona d'una sola peça.
- Chupete UltraSoft. Este és un xumet suau pensat per als bebès fins als 6 mesos. La seva forma de la tetina és molt agradable i alguns estudis a EUA han demostrat que el 98% dels bebès els encanta aquest model.
- Chupete Ventilado. Dissenyat amb uns orificis de ventilació per millorar l'agarre i reduir les al·lèrgies.


Si t'agradaria veure'ls, visita el apartat PER AL BEBÉ per veure totes les seves característiques. També podeu trobar paquets de Wawa Band + Wawa Wrap + chupete en el apartado PACKS DESCOMPTE amb un 10% de descompte. Perquè puguis desenvolupar el mètode Kusi Wawa de la millor forma possible.

http://www.nosotras.com/bebes-y-mamas/beneficios-y-riesgos-de-usar-chupete-574147
Compartir