facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Webminar sobre còlics amb Imaginarium

Webminar sobre còlics amb Imaginarium

Fa unes setmanes vam fer, conjuntament amb Imaginarium, 1 seminar sobre el còlic del lactant.

Va ser molt interessant parlar sobre el tema i poder ajudar les famílies que ho necessiten. Sabem el mal que es passa i el que es pateix amb els còlics dels més petits i tota la nostra energia està en ajudar a les famílies a superar aquest moment de la manera més natural i efectiva possible.

Ho fem a partir del contacte, de l'amor i la calor. Amb el que estem ajudant a que els nostres petits es relaxin i es tranquil des del més absolut respecte. Alleugem el dolor amb termoteràpia, un analgèsic natural. I afavorim la seva relaxació al llarg del dia gràcies al port i als massatges.

Al webminar vam tenir moltes mares preguntant dubtes i consultes que els sorgia i és un bon vídeo per veure què probablement aconsegueixi resoldre dubtes que pot ser que també tingueu.

Adjuntem el vídeo de youtube amb el webminar gravat i que ara pots recuperar gràcies a nosaltres i Imaginarium.

Qualsevol dubte o consulta, estem a la vostra disposició. Ens trobareu a l'apartat contacte de la nostra web www.kusiwawa.com o també podeu enviar un email directament a Wawa@kusiwawa.com

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:


 https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-en-con-m-de-madre

https://www.kusiwawa.com/listado-cosas-necesarias-e-innecesarias-para-los-primeros-tres-meses-del-bebe


https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-en-el-late-show-de-joan-boluda
Compartir