facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€

wawausers

 • Sandra Gonzalez
  Jo he comprat la Wawa Band per a la disquèzia del lactant i he de dir que li alleuja. A més he notat que expulsa millor els gasos. Ens encanta

  Sandra Gonzalez

 • Paola Segura
  El recomano. El meu nadó al principi va tenir molts còlics nocturns, res perdia amb provar-ho. I la veritat que quan ho vam fer, li calmava bastant i l'ajudava a relaxar-se i dormir

  Paola Segura

 • Yurena Rosario Martinez
  Vam comprar la Wawa Band grisa de Kusi Wawa i al meu fill li va súper bé. Estic encantada, el recomano

  Yurena Rosario Martinez

 • Sofia
  En aquest segon embaràs he començat a tenir dolors lumbars ia la zona pèlvica super aviat. Per això em vaig decidir a utilitzar el cinturó Wawa Mom.

  Estic molt contenta. La seva calor ajuda moltíssim a alleujar el dolor. Ho estic utilitzant molt i el recomano!

  Sofia

  A Coruña

 • Andrea Sanchez
  Amb Noah, he creat unes rutines per ajudar a relaxar-lo. És un nen que requereix de molts braços i la meva altra filla, Valentina, de vegades se sent trista per això. Així que procuro ser molt estricta amb les rutines per ajudar a relaxar -lo el màxim possible per poder dedicar temps a Valentina.

  He canviat l'hora de la dutxa a un moment que per a ell és més agradable i la tolera millor, li faig massatges a diari i quan el veig nerviós va aplicar el Mètode Kusi Wawa.

  Estic molt contenta.

  Andrea Sanchez

  Valencia

 • Carmen Rodriguez
  Patricia té reflux i gasos, que li produeixen una incomoditat, sobretot a la tarda / nit. Com ja és la segona filla i ja patim els còlics amb el primer, vam comprar la Wawa band amb la intenció d'ajudar en cas que li passés el mateix. I què encert !! Res la calma com la caloreta que desprèn, a més fa olor genial!

  De tot el que vam provar amb els dos nens, la Wawa band és el que funciona, la deixa calmada i alleujada. A més, també va patir disquèzia del lactant les primeres setmanes i la pediatra ens va recomanar calor seca i amb això ho solucionem.

  La veritat és que estem encantats !!

  Carmen Rodriguez

 • Blanca Llorca
  Noel porta uns dies molt molest amb la panxeta, de veritat que és posar-li la faixa kusi_wawa i es relaxa molt, li alleuja el dolor i es queda super tranquil. Estic encantada amb la faixa, és una opció molt bona si el teu beu té còlics, per aliviarselos.

  Blanca Llorca

 • Marie Descharles
  La Wawa Band és una meravella dissenyada per alleujar els còlics dels bebès. La funció del cinturó és mantenir un petit coixí càlid sobre els intestins del nadó. Ajuda a alleujar el dolor, expulsar gasos i relaxar el nadó.

  És realment màgic quan el plor del nadó es retira amb dolor. Vaig començar a posar-lo al ventre d’Axel, que es queixava molt i que sovint plorava després d’alimentar. En menys de 5 minuts, el nadó ja no plora i es queda dormit, calmat per la calor.

  Marie Descharles

  Cournon D'Auvergne- France

Veient del 1 al 8 (de 148 testimonis)
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ...  »