facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Presentem el Cinturó Wawa Mom al Congrés de la FAME 2019

Presentem el Cinturó Wawa Mom al Congrés de la FAME 2019
Congrés FAME

Els passats dies 6-8 de juny vam presentar el nou Cinturó Wawa Mom a Màlaga al Congrés de la FAME, de la mà de Laura Tarrats (creadora del cinturó tèrmic per a dona).
L'experiència va ser meravellosa i ens va permetre donar a conèixer un dels nostres últimes novetats entre una de les professions que més ens meravellen: les llevadores.
Dit cinturó, com ja sabeu, ha estat creat juntament amb Laura Tarrats i l'Institut de Recerca IGTP. Laura Tarrats i el seu equip, portava ja un any en fases de test a l'Hospital Germans Trias, realitzant una investigació per saber els resultats d'aquest estudi.
Al Congrés d'aquest any, Laura va ser convidada com a ponent principal per explicar tot el seu procés de creació del producte i d'investigació dels resultats d'aquest.

- Laura va iniciar la seva presentació explicant com va tenir la idea per crear el cinturó per a embarassades.
- Tot seguit, procedeix a parlar dels resultats obtinguts amb aquest invent.
- l'objectiu de l'estudi era definir si les dones que utilitzaven el cinturó consideraven que reduïa el dolor
- Es creen dos grups, un de control i un altre d'estudi. Les primeres no utilitzen el cinturó Wawa Mom, mentre que les segones si.
- Totes les dones que van formar part de l'estudi van rebre un qüestionari que els preguntava sobre el grau de dolor que percebien (es va utilitzar l'escala visual analògica VAS per definir-).
- Les dones del grup d'estudi a part de qüestionari VAS també van rebre un qüestionari de satisfacció
- Les dones que van utilitzar el cinturó Wawa Mom reduïen com a mínim en un grau la sensació de dolor en el moment d'estar utilitzant-
-El grau de satisfacció de totes les dones de l'estudi va ser superior a un 80%
- De totes les mares que havien utilitzat el cinturó Wawa Mom un 90% d'elles van considerar que agradable, pràctic i útil.


Moltíssimes gràcies.

si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà

https://www.kusiwawa.com/resultados-metodo-kusi-wawa-colicos-acip-y-matronas

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-recomendado-por-aemi-aliviar-colicos

https://www.kusiwawa.com/que-recomienda-enfermeria-pediatrica-para-aliviar-los-colicos-del-lactante
Compartir