facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Manteniment del coixí Tèrmic Kusi Wawa

Manteniment del coixí Tèrmic Kusi Wawa
Avui parlarem de la base on basem tota la nostra metodologia per alleujar el còlic del lactant: el coixí tèrmic.

 

Com bé sabeu, el mètode Kusi Wawa per alleujar als nostres petits es basa en dos conceptes bàsics:

 

Iniciem la metodologia amb l'alleujament físic del dolor abdominal mitjançant la termoteràpia. La nostra Wawa Band està dissenyada específicament perquè puguis mantenir el coixí de llavors calenta sobre de la panxa sense haver d'estar agafant-lo amb la mà per mantenir-lo a lloc. També, som els únics que disposen d'un DISPOSITIU DE SEGURETAT ANTI CREMADES. Amb el que és la forma més senzilla, ràpida i segura d'aplicar calor a la panxeta del nadó.
Oferim el suport emocional que el nadó necessita per acabar de relaxar-se. En aquest punt, apliquem la Teoria de les 5S de Dr Harvey Karp (trobaràs un link al final de l'article si t'interessa conèixer més sobre ell). Però per resumir, aquest doctor defineix cinc accions a fer amb el bebè que li donen seguretat i li tranquil·litzen, ja que emulen les sensacions que sentien a l'úter matern. És per aquesta raó que necessitem l'amanyac Wawa Wrap per amanyagar-bé.
 

Avui ens centrarem en el coixí tèrmic. Com cal mantenir-lo i les nostres recomanacions més importants a l'hora de utilitzar-lo.

El coixí està compost per una barreja de llavors i herbes aromàtiques naturals. Hem tingut en compte una sèrie de paràmetres a l'hora d'escollir el contingut d'aquest:

 

Hem escollit una llavor petita, per dues raons:
Per obtenir el pes adequat per a un nadó, ja que una llavor petita té menys pes
Per afavorir el procés d'escalfament ràpid i segur. Els cossos petits de les llavors permeten que requerim menys temps a l'hora d'escalfar el coixí. Alhora, el procés d'escalfament és molt més segur perquè al ser un cos petit escalfa de forma més homogènia i amb menys pics de calor.
La barreja aromàtica és molt suau i afavoreix la relaxació del nadó.
 

 Les llavors s'han de mantenir en un lloc fresc i sec, per evitar humitats.

És important no mullar el coixí per diverses raons:

La barreja de llavors és natural, pel que si es mulla es pot espatllar el contingut. Recorda que ve dins d'una funda de cotó 100% amb el que, l'aigua traspassa.
Un cop s'ha mullat la barreja, a part d'espatllar el contingut, les llavors de forma natural tendeixen a enganxar-se. Amb la qual cosa, distorsionen tot el procés d'escalfament i poden augmentar el risc de cremades.
 

El dispositiu de seguretat és una patent que vam obtenir recentment per protegir els nostres petits de qualsevol risc de cremada. Som els únics que presentem aquesta novetat i creiem que és bàsic a l'hora d'utilitzar per protegir-los, a causa de les limitacions que tenim de comunicació verbal amb un nadó.

 

El dispositiu consisteix en una esfera que canvia de color quan està massa calenta.

 

El coixí ha d'escalfar al microones uns 15 segons. Quan surt, el dispositiu ha de sortir de color vermell, ja que està mesurant la temperatura ambient del microones. Per controlar la temperatura de les llavors, hem de fer el següent:

 

Prémer el dispositiu cap avall amb el dit polze perquè entri en contacte amb les llavors.
Comptar fins a tres
Aixecar el dit
Si el dispositiu està negre quan aixeques el dit, està en la temperatura correcta i ja es pot utilitzar. Si el dispositiu està vermell, és que està massa calenta i cal deixar-ho refredar.
Un bon manteniment del coixí és essencial a l'hora d'utilitzar la Wawa Band, ja que el seu correcte ús dependrà del funcionament tant del coixí com del dispositiu de seguretat. Hem de recomanar molta precaució amb coixins prestats o traspassats, a causa del desconeixement de l'ús que se li ha donat a aquest. En cas de préstecs, recordeu que podeu trobar coixins de recanvi a la web perquè si més no, us assegureu d'utilitzar el producte de forma segura.

 

Si t'ha interessat aquest article, potser t'interessarà:


https://www.kusiwawa.com/la-teoria-de-dr-karp

https://www.kusiwawa.com/beneficios-aplicar-calor-en-la-barriga-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/los-beneficios-del-calor-y-la-wawa-band

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/como-utilizo-la-wawa-band-correctamente-para-aliviar-gases-colicos-y-disquecia

Compartir