facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Marta Rivas Rius explica la seva experiencia amb la Wawa Mom

Marta Rivas Rius explica la seva experiencia amb la Wawa Mom

Quan una mare utilitza el Wawa Mom ens encanta que ens expliqui la seva experiència.

En el post d'avui us expliquem l'experiència de Marta Rivas.

Marta, és una mare que té un bloc i un canal de Youtube on comparteix les seves experiències. En aquest vídeo, podeu veure com va utilitzar el nostre cinturó Wawa Mom el dia del part durant tota la dilatació prèvia a l'hospital.

Ens encanta veure la seva tranquil·litat i la seva relaxació. És realment meravellós veure els efectes del nostre cinturó.

Pel que fa al Bloc; ens explica amb un detall meravellós i minuciós tots els usos que li ha donat, i li segueix donant, a la Wawa Mom. Si, has llegit bé. USOS en plural. Perquè, Marta va començar a fer servir el cinturó quan estava embaraçada per alleujar els dolors d'esquena en l'embaràs. Escalfava la part lumbar i es col·locava el cinturó. Li va encantar utilitzar-lo en aquell moment perquè li permetia alleujar el dolor, però no havia d'estar subjecta a un cable (com passaria per exemple amb una manta elèctrica).

Seguidament, el va utilitzar durant el part. Com bé veiem en el vídeo. El va utilitzar molt perquè li va permetre retardar l'epidural al màxim. En el seu hospital no disposaven de moltes alternatives naturals durant el procés de la dilatació així que va estar encantada de tenir aquesta alternativa totalment natural per alleujar el dolor de les contraccions.

I finalment, ho està utilitzant moltíssim ara en el postpart. Va començar utilitzant-amb les malifetes. Que a mesura que vas tenint fills cada vegada són més forts. A què es posava el nen al pit es col·locava el cinturó a la panxa i així alleujava el dolor. Ara que ja no té malifetes, el segueix utilitzant per què el mal d'esquena ha tornat. Així que, com ella mateixa preveu, aquest cinturó tindrà "llarga vida".


Si t'ha interessat aquest article també et pot interessar:


https://www.kusiwawa.com/calor-alivia-dolor-embarazo-y-parto


https://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones

https://www.kusiwawa.com/como-se-crea-el-cinturon-para-embarazo-y-parto

https://www.kusiwawa.com/cinturon-termico-parto-medios-de-comunicacion 

 Compartir