facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Un nadó i Sant Joan.

Un nadó i Sant Joan.


Avui, famílies, a Catalunya és la revetlla de Sant Joan. Com ja sabreu, la festa consisteix a tirar petards. Vindria a ser un estil de "falles" però molt més petit. Jejeje!

La simbologia de Sant Joan és molt bonica, perquè neix de l'solstici d'estiu. És la nit més curta de l'any i, per això, les famílies s'ajuntaven per "fer creu i ratlla". Per això, en les fogueres de Sant Joan es crema tot allò dolent d'aquest any.

Nosaltres aquest any anem a cremar el "Coronavirus" perquè ja no hi hagi rebrot i no haguem de tornar a estar tancats a casa.

La qüestió, però, és que amb les fogueres i la simbologia tan bonica; va acompanyat de petards. I els petards de vegades poden ser més problemàtics. Sobretot en els quals no entenen molt bé què està passant.

Jo, he de reconèixer que a mi els petards em donen cert mint. I a moments, amb tant petard haste m'he arribat a atabalar. Sense voler, i sent conscient de la meva seguretat, em ple d'ansietat. Si a mi, una adulta que entén què està passant, m'afecta. ¿Com no va a afectar als nostres nadons?

És per això, que avui enviem una sèrie de recomanacions si veus que el teu petit es veu afectat.

Al llarg del dia d'avui, anirem escoltant petards. Això és inevitable. Pot ser que el teu petit estigui intranquil i amb aconsegueixi conciliar és son.

És per això, que mirarem de mantenir les rutines el més estrictes possibles. No et saltis la rutina d'anar a dormir. Avui més que mai el necessitarà. Necessita tranquil·litat. Posa música suau i tranquil·litzant. Que escolti això en comptes dels petards. La banyera abans d'anar a dormir, que sigui relaxant.

Si li relaxen els massatges, no et saltis el massatge després de la dutxa. Si, a l'inrevés, li exciten els massatges, avui no és dia per a això. Millor ho deixem per demà.

La Wawa Band és super relaxant amb la seva olor i la caloreta. Colócasela abans d'anar a dormir, per afavorir la seva relaxació.

Procura que pugui anar a dormir d'hora. Perquè la sessió de petards de nit li enxampin dormint. Posa-ho en una habitació interior, si possible. O si no, que estigui tancada. Per evitar que els petards ho despertin.

En els moments que estigui despert, Fortea. Necessita contacte, necessita seguretat. I avui més que mai, necessitaran porteig.

I, amb aquestes, gaudiu moltíssim de la vostra revetlla!
Compartir