facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Tractament còlics del lactant a Madrid

Tractament còlics del lactant a Madrid
El mètode Kusi Wawa és un mètode que pretén ajudar a totes les famílies que estan patint de còlics amb els seus nadons.

El nostre mètode és un mètode actiu, que es posa en pràctica en el moment que el nadó està patint els còlics.

Com ajudem els nostres petits amb el nostre mètode? Amb dos tractaments molt clars

- D'una banda, tractem la part física del còlic. Hem creat la wawa band que ajuda a alleujar el mal de panxa que senten els nadons. Igual que un adult, la calor actua com a analgèsic. Pel que estem alleujat aquests símptomes. Alhora, però, la calor genera moviment. per la qual cosa aplicat a la zona intestinal, ajuda a regularitzar el trànsit; ajudant en casos de gasos i disquèzia.

- Un cop hem tractat el dolor físic, tractem la part més emocional del còlic. En aquest moment, estem oferint al nadó el suport emocional que necessita per acabar de relaxar-se. En aquest punt, apliquem la teoria de les 5S de Dr Harvey Karp del seu llibre "El nadó més feliç del barri". Aquest reconegut pediatre americà ens dóna 5 accions a realitzar amb els nostres petits per ajudar-los a relaxar-se al moment del còlic. Per realitzar-les hem creat el nostre Wawa Wrap que és ideal per embolicar nounats. Si vols conèixer tots els passos del Mètode mira el nostre tutorial aquí.

Però, com moltes coses, el còlic es pot tractar de forma natural però ha d'anar combinat amb moltes altres accions que ajuden a mantenir al nostre nadó relaxat i segur. Per això sempre busquem col·laboradors que ajudin als nostres pares a entendre les millors rutines per ajudar als nostres petits. Des de massatges relaxants, a tractaments del mètode rubio, a porteig ... Kusi Wawa treballa sempre amb els millors.

Específicament a Madrid, treballem amb dos centres meravellosos amb infermeres i llevadores fantàstiques que ajuden als nostres papis a suportar aquests primers dies.

Els centres Baby Suite by Pau, Sus matronas, Mimandome  i Embarazados són centres físics que fan tallers pre i post part per preparar-te per l'arribada dels més petits. A part d'oferir tot un seguit de serveis meravellosos, ells seran els millors aliats per ensenyar-te com utilitzar el Mètode Kusi Wawa.

A banda, també ens trobaràs a botigues fantàstiques com El Último Koala, El Desván de Nicky y Chicle.

Troba les seves adreces al web a l'apartat BOTIGUES
Compartir