facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La mare infèrtil ha utilitzat el Mètode Kusi Wawa per alleujar el seu nadó amb còlics

La mare infèrtil ha utilitzat el Mètode Kusi Wawa per alleujar el seu nadó amb còlics

 

Meritxell de la mare infèrtil ens va contactar desesperada perquè el seu petit patia moltíssims còlics. Necessitava que li expliquéssim com funcionava el Mètode Kusi Wawa i volia saber perquè aconseguia relaxar-los tant.

 

La resposta va ser senzilla: perquè és la resposta natural a les necessitats del teu fill.

Gràcies a la Wawa Band, vam aconseguir alleujar el mal de panxa de el nounat de forma natural. Sense medicaments, sense productes de risc. La calor actua com a analgèsic i els alleuja el dolor. A l'aplicar la termoteràpia a la zona de la panxa, vam aconseguir també afavorir la expuslión de gasos. Pel que queden encara mes relaxats: no només perquè se'ls va el dolor, sinó també perquè a l'explusar els gasos encara se senten millor. A més, a causa de les propietats de l'aromateràpia, vam aconseguir afavorir aquesta relaxació amb un to suau que no aclapara.

Però aquesta part més física no és suficient per acabar de calmar al teu petit, ja que també necessita el contacte físic amb tu. El nadó necessiten que els agafis en braços, que els balancegis. I hem descobert que si en el moment de crisi de còlics dels arrullas, se senten més recollits i es calmen molt millor. Es tracta d'oferir-los un confort similar a què sentien dins el ventre matern. Un cop estiguin tranquils i a gust, es poden desarrullar ja que en aquest moment ja haurem aconseguit calmar l'atac.

 

La mare infèrtil explica molt bé com ho ha utilitzat i el contenta que està perquè el seu petit està molt més calmat des que l'utilitzen. De fet, tot i que ja no té tants còlics, han mantingut la Wawa Band en les seves rutines de nit per la forma que relaxa al seu petit.

 

Si t'agradaria llegir el seu post, dirigeix-te al seu bloc aquí

https://mamainfertilblog.com/aliviar-los-colicos-y-gases-del-bebe-de-manera-natural/

 

Si t'ha agradat aquest post, també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/cual-es-la-causa-de-los-colicos


https://www.kusiwawa.com/que-soluciones-hay-para-calmar-el-colico-de-tu-bebe

https://www.kusiwawa.com/bebes-con-colicos-futuro-no-sufren-de-problemas-digestivos


 

Compartir