facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Troba Kusi Wawa a les nostres botigues físiques

Troba Kusi Wawa a les nostres botigues físiques

La "nova normalitat" s'imposa, i aviat s'acabarà l'estiu i seguim tenint tota la incertesa sobre. No tenim cap certesa què passarà amb les escoles, no tenim cap certesa què passarà amb els nostres tallers de producció, no tenim cap certesa si ens fallaran els proveïdors o no. El coronavirus ha omplert la nostra realitat d'incertesa. I ens obliga a viure el dia a dia amb una motxilla de "per si a casos".

Així que vam començar el nou curs escolar assumint uns nous paràmetres en la nostra empresa, per assegurar que sempre podem servir-vos. Per assegurar que cap família es queda sense els nostres productes. I intentar evitar quedar-nos sense producte, com ens va passar en els tres mesos d'emergència.

En realitat, tenim l'esperança que no arribarem a tornar a estar completament tancats. Doncs esperem que ja haguem après tots com manejar el coronavirus. Però no hi ha res cert avui dia. I la veritat, que és la primera vegada a la vida que hem de conviure amb aquesta incertesa.

Així que avui, i fent una oda a totes aquestes empreses petites amb les que treballem diàriament. Els herois que cada dia s'estaven barallant contra grans comerços. Avui s'enfronten també a la gran incertesa de el què passarà.

Així doncs, volem posar el nostre granet de sorra i posar-vos links a botigues que treballen amb la nostra marca i amb els que ens alegrem moltíssim que segueixin confiant en nosaltres i que segueixin al nostre costat.

A Madrid, el trobareu al centre de cura de dona i nadó de Paula Camaros: Baby Suite by Pau, i en rodalies està en Mà de Santa, Mimándome, embarassats

A Barcelona, ​​trobareu el nostre producte a La Mama Vaca.

En Illes Canàries, els trobareu a A contramarxa, Innovakids, pin posa nadons, BB noi i Ecochinijos.

En A coruña, ens trobareu a Tatahuete.

En Córodoba, en Els teus llevadores, Eco Beu 5D i Centre Elle fisioteràpia

A Girona, en Ecològic. A Vic, en maternal.

A internet, ens trobareu a Naturitas i Planetahuerto.

I en molts punts de venda més que trobareu en aquest link

https://www.kusiwawa.com/tiendas
Dirigeix-te a la teva Botiga més propera i ajuda a la teva comunitat.
Compartir