facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Succió, per relaxar

Succió, per relaxar


El Mètode Kusi Wawa parell alleujar els còlics de forma natural, acaba amb la succió. I amb això sorgeixen els dubtes. Però, si li dono pit, no tornarà a menjar i tornarem a començar el cercle. Si li dono xumet, no li entrarà gas de nou i tornarem a començar?

Avui parlarem de el reflex de succió i el perquè el Mètode Kusi Wawa acaba amb això. El mètode Kusi Wawa és una sèrie de passos que ajuden a alleujar al teu petit quan pateix de còlics. Aquest mètode contempla dos aspectes de l'còlic, l'alleujament de el dolor físic i el suport emocional. El còlic moltes vegades no és exclusivament un malestar físic, sinó que moltes vegades passa a la fi de el dia quan el nadó ja està completament cansat.
Per això, és important alleujar el dolor físic, però molt més important és ajudar-lo a relaxar-se. Per això, la segona part de l'mètode comença amb l'amanyac. És important amanyagar bé perquè se senti bé contingut. Abraçat com quan era dins de l'úter de la mare. Després porcedemos a agafar-lo en braços. Perquè d'aquesta manera afavorim el contacte. El balanceig, emula també el moviment que sentia a la panxa de la mare. El murmuri, el mateix. I a la fi, un cop ja portes realitzat els passos anteriors acaba amb la succió.

La succió és un dels mecanismes més potents que té un nadó. El pit, com ja se sap, no només es tracta d'aliment. En una gran proporció tenen la necessitat de contacte. Per aquesta raó, quan estan en ple plor, no accepten pit perquè no "estan bé". Necessiten estar una mica més calmats per poder acceptar la succió. Després, com el bitxo d'un pastís, un cop estan més relaxats i accepten el pit, ja s'acaben de relaxar.
Així que, que no et preocupi donar pit o xumet. Són mecanismes que necessita el teu bebè per acabar-de sentir bé. I un cop ho accepti és que ja està preparat per a això i el benestar tornarà en breu.

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:


https://www.kusiwawa.com/dietas-anti-colicos

https://www.kusiwawa.com/colicosdellactante
Compartir