facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Solucions naturals per a la disquècia del lactant

Solucions naturals per a la disquècia del lactant


En el post d'avui, parlem de la disquècia del lactant.

La disquècia és una de les més grans desconegudes i, de fet, moltes vegades es confon amb restrenyiment. Però rares vegades un nadó pateix de restrenyiment.

Això és així per la forma que actuen els nostres nadons quan la pateixen. Es posen vermells. Et dóna la sensació que estrenyen per anar a al bany. Però després, no surt res. Ploren, es posen vermells. Estan incòmodes.
Quan ens posem al seu lloc, quan nosaltres fem això, és perquè estem restrets. Però la diferència està en que quan aconsegueix fer caca. La seva caca no és líquida. Si no, normal.

Per això, el que li sol passar a el nadó és que està patint de disquècia. És senzillament un "trastorn" evolutiu. Per la seva primerenca edat, encara no han après a controlar esfínters i no saben com manejar per fer caca. Per això, quan senten que volen anar, es posen tensos i en comptes d'obrir per anar de ventre, tanquen l'anus i no ho aconsegueixen.
És precisament per això que mai hauríem estimular. Perquè ells no tenen un problema d'estimulació. No hauríem provocar-los amb un palet a l'anus. Primer, perquè és nociu i no els beneficia. Després, perquè és intrusiu.
L'única cosa que hauríem de fer és acompanyar-los per ajudar a que es relaxin i puguin aprendre a expulsar. Per això, la Wawa Band és tan bona companya en el procés. Ja que ajuda, sense ser un procés intrusiu.
La seva calor local, els ajuda a afavorir el moviment intestinal. També, gràcies a la calor i la seva aroma relaxant, afavoreix la seva relaxació. A l'estar més relaxats, són més propensos a anar de ventre.
També pots fer massatges al ventre amb els nostres olis d'ametlla dolça. Que van tan bé per a la pell. Que són naturals i sense químics.
Ajudem als nostres petits acompanyant-los de forma natural. Respectant els seus temps. Els seus processos. Els seus aprenentatges. Reduint el dolor i facilitant la seva comoditat. Però sempre des del respecte i sense modificar els seus processos naturals.

T'ha interessat aquest article, potser també t'interessarà:

https://www.kusiwawa.com/como-el-calor-local-puede-ayudar-a-tratar-la-disquecia

https://www.kusiwawa.com/aceite-para-masajes-bebe

https://www.kusiwawa.com/4-consejos-para-aliviar-la-disquecia
Compartir