facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Solucions naturals a el dolor lumbar

Solucions naturals a el dolor lumbar

De vegades el dolor lumbar ens aguaita i ens molesta. Com a dones hi ha moltes raons per les que pots tenir dolor lumbar: treballes aixecant pes, males posicions a l'oficina, ets mare i has passat per un embaràs, estàs tot el dia aixecant o carregant al teu petit, dolor menstrual que t'afecta fins a la zona lumbar ....

 

Depèn de el grau de dolor, això ens treu molta llibertat i no et permet viure amb qualitat de vida.

 

Així que avui parlaríem de solucions 100% naturals que podries desenvolupar per intentar reduir teu dolor lumbar.

 1. Quan sentis que et fa mal la zona lumbar, la millor forma d'alleujar-de forma natural és aplicant calor local. El cinturó Wawa Mom és ideal perquè et permet estar amb calor a la zona lumbar, mentre segueix mantenint la teva llibertat de moviment. Així pots estar reduint el teu dolor mentre segueixes treballant. És còmode i més et permetrà ajudar a relaxar-te gràcies a l'aromateràpia.

 2. Per tractar de prevenir el mal, l'ideal és estirar diàriament. El ioga pot ser un gran amic per prevenir el dolor lumbar. Parla amb un professional de ioga que t'ajudi considerant les teves circumstàncies.

 

 3. Si el teu dolor ve perquè estàs tot el dia treballant assegut, és recomanable que facis esport. Encara que només sigui sortir a caminar almenys uns 40 minuts cada dia. El que puguis. El que sentis. Però a mesura que vagis agafant ritme amb l'esport, aniràs sentint-te millor.

 4. I finalment, els massatges poden ser un gran aliat. Acudeix a un fisioterapeuta especialitzat perquè t'ajudi. Una sessió amb un professional et pot ajudar molt. Com a dones, no tenim molta costum de mimar-nos o prioritzar nostre compte. Però si et trobes malament, hauria de ser-ho. Cuida't per poder cuidar.

 

Si t'ha agradat aquest article, potser també t'interessaràhttps://www.kusiwawa.com/cinturon-termico-lumbar

https://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones

https://www.kusiwawa.com/cinturon-relajacion-embarazo-y-parto

 

Compartir