facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La revolució dels còlics: Kusi Wawa i els seus resultats amb ACIP

La revolució dels còlics: Kusi Wawa i els seus resultats amb ACIP
El mètode Kusi Wawa neix el 2014 amb el naixement de la filla de la fundadora de la marca. Ella va patir de molts còlics i, com a nova mare, va prendre la decisió de no voler deixar plorar la seva filla. Va buscar entre totes les formes tradicionals per alleujar el còlic, va estudiar els seus efectes i ho va provar amb la seva filla. Quan va trobar allò que funcionava, el va batejar amb el nom Mètode Kusi Wawa.

Kusi Wawa és un mètode que tracta dos elements claus del còlic del lactant: aplica la termoteràpia per alleujar el dolor físic a la zona abdominal del lactant i aplica la teoria de les 5S de l'Dr. Harvey Karp per aconseguir relaxar al nadó, oferint el suport emocional que necessita

 

Dit pediatre porta més de 30 anys treballant amb nadons amb còlics i ha reduït unes accions a realitzar amb els nostres petits per relaxar-los. La seva teoria ens suggereix que hem de realitzar les següents accions amb el nadó per ajudar a relaxar-se:

 

▪ Arrullamos al nounat. A l'amanyagar, en certa forma, evoquem la sensació que aquest tenia dins de l'úter matern i li estem donant seguretat i confort. Alhora, evitem el ràpid moviment de braços i cames que no deixa que el nadó es tranquil·litzi.

▪ El posicionem cap per avall o en una posició que el nadó se senti còmode.

▪ El balanceamos

▪ Realitzem el conegut soroll blanc per relaxar-lo

▪ Succió. Un cop el nadó està més receptiu, podem oferir-li el xumet o el pit perquè acabi de relaxar

 

Però quins són els factors clau que permeten que el Mètode Kusi Wawa funcioni?

Wawa Band: Coixí tèrmic productor de calor per a la zona abdominal. Aquesta calor actua com a analgèsic, ajudant també a expulsar els gasos.

Wawa Wrap: Proporciona suport emocional al beu gràcies al seu embolcall òptima, ajudant-lo a relaxar-se del tot. Gràcies al seu suport, però també gràcies a la combinació d'aquest amb les altres accions de la Teoria de Dr Harvey Karp.

 
Actualment, Kusi Wawa està treballant amb l'Associació Espanyola de Massatge Infantil, amb l'Associació Catalana d'Infermeria Pediàtrica i amb centres privats de pediatria, fisioteràpia i de llevadores oferint-los formació en el mètode. Tots ells confien, utilitzen i recomanen el nostre mètode per alleujar situacions de gasos, còlics i disquèzia.

 

Però, a part de realitzar aquestes formacions, també estem fent un estudi i una recollida de dades per poder comprovar l'eficàcia del mètode. Actualment estem treballant amb 72 centres estesos pel territori espanyol i amb previsions d'expandir encara més. Fins al moment hem pogut obtenir resultats de 10 d'ells, amb 10 infermeres diferents i 19 nadons, amb els quals s'han obtingut els següents resultats.

 

 L'objectiu de l'estudi és determinar quins usos se li dóna al nostre mètode i, després d'utilitzar-lo, quina ha estat la seva satisfacció amb aquest.

chart 1. resultat Kusi wawa còlics 

Com podem veure en el gràfic anterior, el 84% d'aquests van utilitzar el Mètode Kusi Wawa per alleujar el còlic del lactant. Mentre el 16% restant el va utilitzar per tractar altres temes com la desinflamació de ganglis.

 

A continuació, presentem els graus de satisfacció que es van obtenir. Atès que el Grau Satisfacció 5 significa molt satisfet i l'1 molt insatisfet.

chart 2. Resultat Kusi wawa còlics

Com podem veure en el gràfic anterior, un 94% dels casos van estar molt contents amb els resultats ja que el Mètode Kusi Wawa va aconseguir solucionar el problema.

Si t'ha agradat aquest article, potser també t'agradaran:

https://www.kusiwawa.com/que-recomienda-enfermeria-pediatrica-para-aliviar-los-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-recomendado-por-aemi-aliviar-colicos

https://www.kusiwawa.com/congreso-acip

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural
Compartir