facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Remei natural dizquècia

Remei natural dizquècia
Com us hem explicat altres vegades, la Wawa Band és molt efectiva per tàrtar problemes de disquèzia en els més petits. És un remei 100% natural que ajudarà al teu nadó a regularitzar el trànsit intestinal de manera natural i no intrusiva.

La disquèzia és una disfunció on el nadó, per immaduresa, no coordina encara el cos i no expulsa bé els seus excrements. La tensió pel fet d'haver de expulsar-li provoca l'efecte contrari, que és tibar el seu cos i tancar el trànsit.

Contrari als riscos d'estimular un nadó amb un termòmetre, que seria que aquest s'acostumi a ser estimulat; la Wawa Band ajuda a crear trànsit intestinal però l'acció d'expulsar la femta es desenvolupa exclusivament pel nounat.

Quins beneficis té la Wawa Band i per què ajuda?

La Wawa Band és un cinturó que la seva funció és mantenir un coixí de llavors i herbes aromàtiques sobre la panxa del nadó. Aquest coixí s'escalfa al microones 20 segons. Les llavors mantenen la calor, mentre que les herbes aporten una aroma relaxant.

La calor té tres funcions molt importants:

D'una banda, la calor actua com a analgèsic. Així que si el nadó sent dolor a la zona intestinal ajuda a que desaparegui aquesta sensació.

D'altra banda, la calor genera moviment. Pel que aplicat a la zona intestinal ajuda a regularitzar.

I finalment, la calor és un conegut relaxant. En aquest punt, la barreja aromàtica també ajuda a relaxar-se més. El que causa un estat major de relaxació i redueix la tensió.

Com a conseqüència, es regularitza el trànsit intestinal del nadó de forma totalment natural i sense cap intrusió.

Si vols conèixer més sobre la Wawa band visita la nostra web

https://www.kusiwawa.com/wawa-band
Compartir