facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Remei natural còlics dels nadons

Remei natural còlics dels nadons
A Kusi Wawa hem creat un mètode que ajuda al teu nadó a relaxar-se quan té còlics. Aquest és un mètode 100% natural i molt efectiu, per què estem oferint al bebè el que realment necessita: alleugerim el dolor físic de la panxeta i li oferim el suport emocional que necessita per acabar de relaxar-se.

En el vídeo podem observar el procés de com un pare s'aplica el mètode Kusi Wawa amb el seu petit i aquest aconsegueix relaxar-se de forma rapidíssima. Perquè això passa? Gràcies als següents elements clau:

1. La Wawa Band alleuja el dolor que el nadó sent a la panxeta. La calor actua com a analgèsic, igual que quan nosaltres sentim dolor cervical i ens col·loquem un coixí de llavors per alleugerir.
2. A més, la calor genera moviment, de manera que aplicat als intestins ajuda a regularitzar el trànsit de manera que si hi ha gasos els ajuda a expulsar i fins i tot ajuda en casos de disquèzia.
3. Un nadó amb còlics, està en un estat de desesperació, de manera que amb la Wawa Band no serà suficient per calmar-lo. Requereix d'un suport emocional dels seus pares. en aquesta part, apliquem la teoria de les 5S de Dr Harvey Karp defineix en el seu llibre "El nadó més feliç del barri" www.happiestbaby.com
4. Arrullamos el nadó amb el Wawa Wrap. A l'amanyagar, li estem donant seguretat. Fins i tot li recordem una mica la sensació que sentia dins de l'úter matern.
5. D'altra banda, a l'amanyagar estem evitant el ràpid moviment de braços i cames. Estem practicant el que s'anomena la "contenció". Com més es mou el nadó més NERVIÓS es posa, i, com més nerviós es posa més es mou. Pel que és un peix que es mossega la cua. Si volem ajudar a relaxar al nostre petit, hem de trencar amb aquesta dinàmica.
6. Un cop bressolat, l'agafem en braços, el col·loquem en una posició que li agradi, el balanceamos, caminem amb ell, li fem un soroll constant ... tot això perquè se senti bé.
7. Finalment, una vegada que vegis està més tranquil, si és un nadó que requereix de succió se li pot donar el xumet o el pit perquè acabi de relaxar del tot. I fins i tot, dormir-!
Fixa't bé en el vídeo i com el nadó es relaxa. Desenvolupem tots aquests punts en un moment i de forma instantània el petit se sent segur i deixa de plorar.

Per a més informació en el Mètode Kusi Wawa visita la nostra web o pots escriure'ns a wawa@kusiwawa.com amb preguntes.

Gràcies!
Compartir