facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Quines solucions hi ha per calmar el còlic del teu nadó?

Quines solucions hi ha per calmar el còlic del teu nadó?

Quan el teu nadó pateix de còlics, el primer que vols és solucionar-los i el més ràpid possible. Avui dia es parla de moltes opcions per alleujar els còlics, alguns mètodes tracten d'eliminar gasos, altres són gotes de probiòtics per millorar el trànsit intestinal, tractaments de fisioteràpia, osteopatia, etc.

 

Avui volem fer un resum de totes les solucions que trobaràs per alleujar els còlics del nadó.

El primer i més important, però, és que comprenguis què són els còlics. Què els causa i perquè.
Coneixeràs que el teu petit té còlics perquè cada dia, més o menys a la mateixa hora, començarà a plorar de forma desconsolada. Normalment es posen molt vermells i hi ha molt moviment de braços i cames. Amb molt nerviosisme. Si això t'està passant, el primer que hauries de fer és anar al teu centre de salut per descartar que no sigui alguna cosa més greu.

Però, una vegada que t'hagin confirmat que són còlics val la pena entendre per què es produeixen:
El còlic és una barreja d'emocions. Abans de res, cal entendre que el nadó està iniciant el procés digestiu i, com qualsevol persona, pot patir incomoditats. Al llarg del dia, pot patir, però té més capacitat per superar-les. Normalment a la tarda-nit, quan ja està cansat de tot el dia i ha anat assimilant tots els estímuls que ha rebut durant el dia, trenca en el plor desesperat. És per què, a més del dolor físic, està cansat i ja no té capacitat per a superar-lo. Es desespera, i, l'única manera que té de comunicar-se és a través del plor.
Per això, són plors tan intensos. Per això existeix aquest nerviosisme i també per això és tan difícil tranquil·litzar-los.

I quines solucions els podem oferir?

Per a nosaltres, la solució més efectiva és la que aporta solucions tant a la part física (dolor) com a l'emocional. Per això el Mètode Kusi Wawa és tan efectiu. En desenvolupar els dotze passos, vam aconseguir alleujar el dolor físic amb la termoteràpia i oferim el suport emocional que necessita perquè acabi de relaxar-se. Un cop està més relaxat, podem oferir-li la succió perquè acabi, fins i tot adormint. Si et interessés conèixer més sobre el mètode Kusi Wawa, pots trobar tota la informació sobre aquest al link sobre Alleugeriment còlics del web.

Altres accions que pots desenvolupar per ajudar a reduir la intensitat del còlic o intentar prevenir-la:

- Fortea al teu nadó el màxim de temps que puguis. Com més portees, més relaxat està el nadó i més cobert té l'aspecte del contacte. Pel que, arribarà més descansat per les nits i, per tant, reduirà significativament la intensitat o la probabilitat

- Realitza massatges a la panxa per ajudar a afavorir el trànsit intestinal i relaxar el nadó. El massatge, a més, també afavoreix el contacte així que és molt positiu. Troba tutorials de massatge anticòlics al nostre canal de youtube. Allà vam explicar quan realitzar el massatge i com.

- Sé molt estricta amb la rutina. Com més tinguis organitzat el dia més senzill serà per al nadó realitzar migdiades i anticipar el que ve. Gràcies al poder de l'anticipació aconseguiràs que el nadó estigui més relaxat.

Esperem que aquests consells us vagin molt bé, i, si t'ha interessat aquest article, potser també t'interessarà:


https://www.kusiwawa.com/prevenir-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/estudio-dice-masajear-reduce-los-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos

Publicat per:

Compartir