facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Quina és la causa dels còlics?

Quina és la causa dels còlics?


Una de les principals preguntes que ens fan sempre és ... ¿quina és la causa dels còlics del meu nadó?

I la realitat és que, per desgràcia, encara no se sap. No se sap ... o és que en realitat no hi ha una sola causa sinó que són moltes coses petites que s'ajunten i fan una altra molt més gran.

Desafortunadament, com es tracta d'un trastorn benigne, hi ha molt poca recerca a l'respecte. A més, el còlic de l'lactant es converteix en un dels calaixos de sastre més gran que existeixen. Si el nadó plora, té còlics.

L'equip de pediatres que treballem al Centre d'Atenció Primària de Palamós, ens descrivia que la causa de l'còlic pot ser:
- Incomoditat a causa de la immaduresa intestinal
- Incomoditat per gasos
- Incomoditat per reflux
- Necessitat de contacte
Pel que, quan tenim un cas de còlics veiem que hi ha moltes potencials causes. El primer que has de fer si el teu bebè plora molt, és acudir al teu centre d'atenció primària o amb el teu pediatre de capçalera. Només ells podran descartar que no sigui alguna cosa molt més greu.
Però un cop s'hagin identificat que es tracta de còlics, moltes vegades fins i tot et diuen que només es pot esperar. Però, no tenim per què esperar entre plor.
En Kusi Wawa hem dissenyat el mètode que t'ajudarà a alleujar i calmar al teu bebè quan està en ple còlic. D'una banda, alleugem el dolor intestinal de manera natural: amb termoteràpia. De l'altra, afavorim la seva relaxament, amb contacte i aromateràpia. És molt important realitzar el mètode complet perquè, com ja hem vist, el teu bebè pot estar en plor per moltes raons. Així que si li alleugem el dolor i li oferim el contacte que tant necessiten, aconseguirem disminuir els plors i tota la família serà molt més feliç.

Si t'ha agradat aquest article també et pot interessar:

https://www.kusiwawa.com/colics-bebe?language=ca

https://www.kusiwawa.com/quines-solucions-hi-ha-per-calmar-el-colic-del-teu-nado?language=ca

https://www.kusiwawa.com/que-fer-quan-el-teu-nado-te-colics?language=ca
Compartir