facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Què són els còlics en el nadó

Què són els còlics en el nadó

El factor emocional del còlic del lactant


La universitat de Cornell als EUA ha publicat un estudi per demostrar el factor emocional del còlic del lactant. [1]

Fins ara, quan un nadó va al seu centre de salut amb un cas de còlic del lactant, el professional de pediatria sempre abordava la situació considerant un trastorn digestiu. No obstant això, aquest estudi demostra que el factor emocional és gairebé tan o més important que el factor físic.

 

L'estudi se centra en el reflex de succió. I, estudia un grup de nadons que presenta un quadre típic de còlics. En aquests nadons, s'estudia si, en oferir la succió aquest es tranquil·litza sense necessitat d'acudir a cap altre ressort (com canviar la dieta de la mare en casos de lactància materna, canviar la llet artificial si prenen fórmula, administrar medicament, etc. )

L'estudi demostra que el trobo a tenir el reflex bucal cobert redueix de forma considerable el còlic del lactant. D'aquesta manera, pot afirmar de manera contundent que el còlic del nadó no tan sols depèn d'un factor físic, sinó que té un component emocional significatiu.

És més, un apunt final de l'estudi confirma que fins i tot és possible que el còlic del lactant s'iniciï per motius emocionals en comptes de motius físics. Doncs, en molts dels casos van observar que quan els pares estaven intentant calmar el nadó, quan el nadó canviava de mans (resultant en que el pare que anava estava més relaxat), solia tenir més èxit a l'hora de calmar el plor.

 

A Wawa hem liderat el moviment de cura del nadó presentant l'únic mètode que permet alleujar els còlics dels nounats de manera 100% natural. Això ho aconseguim aplicant termoteràpia per alleujar el dolor físic de la panxa de forma natural i segura, gràcies al seu dispositiu de seguretat anti cremades; i oferint el contacte i afecte necessari mitjançant els 12 passos del Mètode Kusi Wawa per aconseguir que, finalment, el nadó accepti la succió per acabar de relaxar-se.

 

L'empresa, que és única al món en la seva categoria per la seva capacitat d'innovació, porta més de 3 anys treballant amb tot un equip d'infermeria pediàtrica, pediatres i llevadores; presenta el Mètode Kusi Wawa per ajudar les famílies durant els primers mesos de vida dels seus nounats.

https://www.youtube.com/watch?v=cSf5EvVTWg4

 

Amb vendes a Espanya, França, Itàlia, Portugal, Xile, Argentina, Colòmbia i Uruguai es presenta com el líder innovador en la seva categoria.[1] Emotional factors IN THE ETIOLOGY OF Còlic IN INFANTS By Milton I. Levine, M.D.


si t'ha interessat aquest article, també et pot interessar:

https://www.kusiwawa.com/calmar-colicos-bebe

https://www.kusiwawa.com/prevenir-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/estudio-dice-masajear-reduce-los-colicos-del-lactante

Publicat per:

Compartir