facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Què recomana Infermeria Pediàtrica per alleugerir els còlics del lactant?

Què recomana Infermeria Pediàtrica per alleugerir els còlics del lactant?

Fa uns mesos vam iniciar una col·laboració amb l'Associació Catalana d'Infermeria Pediàtrica per iniciar un procés d'investigació dels resultats del nostre Mètode Kusi Wawa. Assistim al congrés anual, on se'ns va donar presència tant en simposis, espais en les taules de debat i amb un estand per podi presentar el nostre projecte a totes les infermeres assistents.

Va ser una experiència meravellosa per què ens va permetre treballar mà a mà amb infermeres que estan cada dia rebent casos de nadons amb còlics. I va ser una alegria immensa veure la recepció que elles tenien del nostre mètode.

El Mètode Kusi Wawa va ser molt ben rebut per tot el personal. Primer, perquè estàs oferint una solució efectiva, fàcil d'implementar i totalment natural. Segon, perquè es tracta d'un projecte sostenible que posa l'abast de les famílies materials naturals i molt cuidats, tots mobles fets a casa.
Des del passat congrés a l'octubre, estem treballant mà a mà amb més de 200 professionals les quals hem proveït de material i estan posant a prova els seus efectes amb els seus pacients més petits.
D'una banda, centrem l'estudi en els resultats de l'aplicació de calor a la zona abdominal. Gràcies a la Wawa Band, vam aconseguir aplicar calor continguda a la panxa de forma ràpida i segura. El coixí de llavors, amb el dispositiu de seguretat ens permet avisar quan el contingut d'aquest està massa calenta. Les nostres infermeres expliquen la funció analgèsica de l'efecte calor en els més petits i fan seguiment de l'alleujament que aquests senten en utilitzar la Wawa Band.

D'altra banda, veuen la correlació de casos de nadons que han deixat de plorar amb la quantitat i tipus de contacte que els pares han mantingut amb el nadó. En aplicar la segona part del mètode Kusi Wawa, vam desenvolupar una sèrie d'accions amb aquest que ens ajuden a tranquil·litzar-lo. Comencem, amanyagant bé al nadó per donar-li seguretat, fer-li sentir com dins de la panxa de la mare de nou i per aplicar la contenció. A l'amanyagar evitem el ràpid moviment de braços i cames dels nadons que només generen nerviosisme en aquests.

Tot seguit, els agafem en braços, els balanceamos. Els fem sentir bé, protegits pels nostres braços càlids. Els fem un soroll constant, relaxant. Una cançó o un so blanc. El que et surti i el que més li agradi al teu nadó. I al final, quan portem temps fent aquestes accions i veiem que el nadó està més relaxat, oferim la succió.
En desenvolupar tots aquests passos, el nadó hauria de quedar-relaxat i fins i tot adormir-se.
El nostre personal mèdic, desenvolupa l'estudi per veure quina quantitat de nadons amb tan sols la caloreta de la Wawa Band ja tenen prou per tranquil·litzar-se i, quina quantitat requereixen d'aquests mims addicionals.

Fins al dia d'avui, el feedback ha estat molt positiu i ens anima a seguir treballant per poder arribar a moltes més famílies. És un plaer poder ajudar a gaudir al complet de la maternitat.
Compartir