facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Què faig si el meu nadó té còlics?

Què faig si el meu nadó té còlics?

Si el teu bebè plora de forma descontrolada. Es posa molt vermell i agita molt els braços i les cames. Plora com a mínim 3 hores a el dia, més de 3 dies a la setmana, per més de 3 setmanes ... probablement sigui que el teu petit pateix de còlics.

Si tens sospites, el primer que has de fer és acudir al teu pediatre. Explica-tot el que li passa al teu petit i confirmeu, amb ell que realment són còlics i descarteu que no sigui res més seriós.

Un cop confirmat que el teu petit té còlics, el teu pediatre et donarà les seves recomanacions. Però, què més pots fer la teva des de casa per ajudar a alleujar als teus petits?

- Mètode Kusi Wawa. En el moment que el nadó li vingui la crisi de còlics, no facis massatges. No moguis les seves cames. L'únic que pots fer és acompanyar-lo i passar aquest moment junts. La Wawa Band, et permetrà alleugerir-li el dolor amb termoteràpia. Tot 100% natural. I després, el complementes amanyagant al teu nadó i agafant-lo en braços. El balanceig en els teus braços, la seguretat de sentir-bressolat i les teves cançons afavoriran la seva relaxació. Un cop estigui més predisposat, seria el moment d'oferir la succió perquè acabi de calmar de el tot.
- Massatges. El massatge és meravellós per afavorir el contacte, per ajudar a fomentar el trànsit intestinal i per evitar que hi hagi gasos al ventre de el nadó. Comprova els nostres olis de massatge d'oli d'ametlla dolça. Són perfectes per a la pell de l'nounat i els hem creat seguint les instruccions de l'Associació Espanyola de Massatge Infantil.
- Porteig. El porteig és meravellós per afavorir la relaxació de el nadó. A l'traginar, el nadó està més descansat. Dorm més durant el dia i arriba la nit menys cansat. Tot això, ajuda a que tingui còlics menys forts.

Gràcies a aquestes combinacions, pots ajudar a afavorir al teu nadó. Pots ajudar a que els seus còlics siguin menors i pots ajudar a fer la seva vida més fàcil. I tot de forma 100% natural i respectuosa amb els seus ritmes.

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/porque-los-masajes-ayudan-a-reducir-colicos
Compartir