facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Què és el mètode Kusi Wawa en imatges

Què és el mètode Kusi Wawa en imatges
El mètode Kusi wawa és un mètode 100% natural per alleujar el còlic del lactant. Gràcies a uns senzills passos, vam aconseguir alleujar el dolor que senten nuetros nounats causa dels malestars intestinals.

Millorem casos de gasos i disquèzia gràcies a l'aplicació de calor focalitzat a la panxa. La calor, actua com a analgèsic així que deixa de sentir dolor. Alhora, la calor genera moviment, de manera que aplicat a la zona intestinal vam aconseguir regularitzar el trànsit intestinal. D'aquesta manera, si hi ha gasos estancats ajudem a explulsarlos. En casos d'disquèzia, al relaxar el nadó i en induir al moviment podem ajudar que expulsin els excrements sense dolor.

En un cas de còlics necessitem aplicar el mètode Kusi wawa sencer (vegeu tutorial). Comencem amb l'aplicació de calor a la panxa gràcies a la wawa band. Però, un cop hem alleujat el dolor, necessitem donar-li al nadó el suport emocional que necessita per acabar de relaxar-se.

En aquest moment, aplicarem la teoria d'un pediatre americà - Dr Harvey Karp. Ell ens defineix 5 accions a realitzar amb el nadó per ajudar a relaxar-lo. Les accions són les següents:

1. Swaddle. Embolica el nadó amb un amanyac (vegeu els nostres amanyacs teixits espressament per dur a terme aquesta part del mètode). A l'embolicar el nadó amb un amanyac estem donant-li seguretat alhora que practiquem l a contenció. Quan un nadó pateix de còlics, sol estar molt nerviós. el que provoca que tingui un ràpid moviment de braços i cames. Com més nerviós es posa, més es mou. i el mateix moviment cada vegada ho posa més nerviós. pel que és un peix que es mossega la cua. Gràcies al procés de embolicar el nadó estem trencant amb aquesta dinàmica.

2. Side or Stomach. Col·loca el nadó cap per avall o de costat


3. Swing. Balanceja al nadó.

4. Shush. Fes-li un so constant relaxant. El conegut, soroll blanc.

5. Suck. Si és un nadó que requereix de succió per a relaxar-se, un cop està més tranquil, podem oferir-li la succió (pit o xumet).

Així aconseguirem que s'acabi de relaxar del tot i s'adormi. Cal tenir en compte que en plena crisi al principi costarà cridar l'atenció del nadó perquè atengui la teva ajuda. És per això, que solem començar a realitzar les accions amb molta intensitat. a mesura que va atenent, podem anar baixant la intensitat fins que s'acabi relaxant del tot.

Descobreix els nostre productes i com et poden ajudar

Wawa band
Wawa Wrap
Wawa Wear
Compartir