facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Quant temps dura el còlic del lactant?

Quant temps dura el còlic del lactant?
Probablement una de les preguntes que creuen més vegades pel cap d'un pare que està passant per això. Fins quan? Quant temps vaig a haver de veure el meu fill patir? Com puc alleujar el còlic del meu fill? ¿Puc escurçar el temps que dura el còlic? ¿És possible?
Cal tenir molt clar que cada cas és únic. I que cada nadó és un món. I que tots necessitaran un temps determinat. No obstant això, avui parlarem del que sol ser comú en casos de còlics del lactant.

Val la pena recordar que reconeixeràs que el teu nadó té còlics perquè tindrà els següents símptomes:
- Comença plorar sempre més o menys a la mateixa hora.
- Comença a plorar de cop, sense més.
- Es posa molt vermell.
- Està molt agitat. Mou molt braços i cames.
- Les mans les té molt tenses. Tancades sempre.
- El plor sembla més un crit.
- Es retorça.
- És molt difícil de calmar
En la majoria de casos, els còlics comencen a les dues setmanes de vida i duren aproximadament uns tres mesos. En alguns casos, es pot veure nens que els dura fins als quatre mesos, però usualment, després d'aquest temps els còlics solen desaparèixer.
Com ja hem comentat moltes vegades, és molt difícil traçar l'origen del còlic causa de la curta edat dels nadons que el pateixen i la dificultat en comunicar-s'hi. Sempre que el teu nadó plori tant, és recomanable portar-lo a la teva centre d'atenció primària de confiança per veure al teu infermera, llevadora o pediatre. Però en casos de nadons que superin els quatre mesos de còlics fins i tot es recomana visitar un digestòleg per què pot haver alguna causa addicional al plor.

Perquè, què és el còlic?
En Kusi Wawa creiem que el còlic és una combinació de factors emocionals amb factors físics.

 D'una banda, senten malestar a la zona intestinal que nosaltres ajudem a alleujar mitjançant la termoteràpia. La calor actua com a analgèsic i, gràcies a l'estructura de la Wawa Band, ens permet aplicar de forma ràpida i segura. A més, som els únics que disposem d'un dispositiu anti cremades per protegir al teu nadó.

D'altra banda, el nadó està en un estat de desesperació. Pel que necessitem calmar-lo. Ajudar a relaxar-lo. Això ho aconseguim aplicant la teoria de les 5 S de Dr Harvey Karp. Pel que utilitzarem el Wawa Wrap del nostre web.
En combinar el tractament de tots dos aspectes del còlic, vam aconseguir calmar i relaxar el nadó fins al punt que deixa de plorar i fins i tot es dorm.

Si et interessaria conèixer més sobre el Mètode Kusi Wawa, pots veure informació i un vídeo tutorial de com realitzar-lo aquí.

Si t'ha agradat aquest article, també et pot agradar:

https://www.kusiwawa.com/la-teoria-de-dr-karp

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/remedio-natural-para-aliviar-los-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/el-cojin-termico-de-la-wawa-band-para-aliviar-los-colicos

Compartir