facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Propietats de la rosa mosqueta

Propietats de la rosa mosqueta
La rosa mosqueta és un oli del qual es parla molt, però coneixem molt poc.
Avui volem parlar-vos de les propietats d'aquest oli i d'aquelles curiositats que probablement no coneixes.

La rosa mosqueta, pel contrari del que indica el nom, no prové d'una rosa comuna així que quan el tinguis a mà, no esperis que tingui aquesta aroma tan distintiu. A l'inrevés, l'olor no és tan agradable com el de la flor. Així que si compres un oli de rosa mosqueta que fa molt bona olor ... automàticament mira en els ingredients perquè molt probablement no sigui rosa mosqueta 100% natural sinó una barreja.

La rosa mosqueta té moltíssimes propietats molt bones que anem a analitzar a continuació. El seu major propietat, però, és que és un oli regeneratiu natural. I és precisament per això que és el teu millor aliat en el procés d'embaràs i part.

1. Millora les Estries i les Taques de la Pell.
Els olis grassos essencials d'aquest oli milloren la pigmentació de la pell, la seva textura i to. Té, a més, un alt contingut en antioxidants i Vitamines C i A, que produeixen col·lagen i protegeix dels danys externs.

2. Disminueix les cicatrius quirúrgiques i accidentals.
Per a totes les que hem passat per un part, sabem que si una cosa es sol donar són cicatrius accidentals. En cas de cessàries encara és més rcomendado. Els àcids grassos essencials d'aquest oli ajuden a reduir la cicatrització i promouen la regeneració de la nostra pell. Milloren la felixibilidad, permeabilitat i reparació de la pell. La vitamina A també juga un paper important ja que ajuda a cicatritzar millor la ferida, igualant el to i la textura.

3. Rehidrata la Pell Seca
La vitamina A que té la Rosa Mosqueta incrementa la humitat en la nostra pell i crea una barrera d'impermeabilitat que impedeix una gran pèrdua d'aigua. És per aquesta raó que la pell es manté més hidratada.

4. Retrassa els signes d'envelliment prematur i les arrugues.
Això és gràcies a la gran quantitat de antixidantes i vitamines que conté; podent penetrar en les capes més profundes de la pell.

5. Alleuja el dolor d'artritis i osteoartritis.
Un estudi a Dinamarca va trobar que la rosa mosqueta alleujava el dolor dels pacients amb artritis i osteoartritis.

6. Enforteix el sistema immunològic i Estimula la circulació
Les vitamines, antioxidants i àcids grassos essencials que conté la rosa mosqueta són un complement ideal per a reforçar el nostre sistema immunològic i estimular la circulació del nostre organisme.
  
És per aquesta raó que en Kusi Wawa volem donar-te l'oportunitat de provar totes aquestes meravelles amb el nostre oli de rosa mosqueta.

El pot és de 30ml per què cada vegada que l'utilitzis necessitaràs molt poquet. I disposa d'un dispensador perquè mai et posis més del que realment necessites.

Si t'interessa, pots trobar l'oli aquí

Si t'agrada aquest article, també et pot interessar:


https://www.kusiwawa.com/el-primer-post-parto

https://www.kusiwawa.com/estudio-dice-masajear-reduce-los-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/video-tutorial-de-masaje-anti-colicos

https://www.kusiwawa.com/index.php
Compartir