facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Postures per calmar el nadó

Postures per calmar el nadó

Quan un nadó està patint de còlics, no tan sols pateix ell sinó que fa patir a tota la família. Una de les principals causes és el difícil que resulta calmar-lo.

Avui us donarem alguns trucs d'algunes postures que poden alleujar al bebè quan es troben en aquesta situació.
El més important és recordar que quan el nadó estigui en ple còlic, no realitzarem cap tipus de massatge. Contràriament del que molts creuen, és totalment contraproduent ja que només aconseguirà posar el nadó més nerviós.

En el moment que el nadó estigui patint de còlics, no manipularem la panxa. El màxim que podem fer és utilitzar la termoteràpia per alleugerir-li el dolor. Precisament, gràcies a la Wawa Band, tenim aquest aspecte cobert de forma eficaç i senzilla.

Però avui no parlarem de la Wawa Band. Avui parlarem de les posicions que pots adoptar un cop aplicat la calor per acabar d'alleujar al bebè:

- Posició de cap per avall. Quan agafis el nadó en braços, pot ajudar a sentir-se millor si ho agafes cap per avall. Aquesta posició ajuda a treure la pressió del budell del nadó, de manera que li pot alleujar.
- El moviment. Si realitzem moviment amb el nadó en braços, podem afavorir l'expulsió de gasos. Pel que, en general, el nadó se sentirà alleujat. És també per aquesta raó que el porteig els sol agradar tant també.
- La bicicleta. Si col·loquem el nadó en una posició similar a la fetal, pot ajudar a expulsar gasos i, com a conseqüència, ajudar-lo a sentir-se millor.

A part d'aquestes posicions, recorda que per calmar un nadó amb còlics haurem oferir molt contacte per ajudar a relaxar emocionalment. Coneix el Mètode Kusi Wawa on t'oferim una sèrie d'eines per ajudar a calmar teu nadó amb còlics aquí.

Si t'ha agradat aquest article, potser també t'interessarà:

https://www.kusiwawa.com/cuando-termina-colico-lactante

https://www.kusiwawa.com/resultados-metodo-kusi-wawa-colicos-acip

https://www.kusiwawa.com/masajes-anti-colicos

https://www.kusiwawa.com/remedio-natural-para-aliviar-los-colicos-del-lactante

Compartir