facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Porteig en recién nascuts per tractar de prevenir el còlic del lactant

Porteig en recién nascuts per tractar de prevenir el còlic  del lactant


Com ja hem esmentat vegades anteriors i hem demostrat fins i tot amb estudis d'hospitals i universitats d'EUA, el porteo és una eina molt positiva per ajudar a prevenir els còlics. Si us interessa recuperar aquest article, visiteu aquesta entrada del bloc.

Les principals raons per les que és així són les següents:

- Afavoreix el contacte amb els papàs, que dóna tranquilitat i seguretat als més petits
- La posició ergonòmica és molt còmoda per als nounats
- El balanç del porteo relaxa i fins i tot recorda la sensació que sentia a l'estar a la barriga del nounat
- El moviment pot ajudar a expulsar els gasos
- I la combinació de tots els punts anteriors, afavoreix que el bebè estigui més relaxat i fins i tot dormi més.
Però quan són recién nascuts, cal triar amb cura les opcions de porte que existeixen. Les mochilas són per a bebès més grans, amb el que quedarien descartades per a aquests primers dies. Per què ens quedaríem les opcions més clàssiques:
- Fulares
- Fulares elàstics
- Fulares preconfeccionats o t-shirts de porteo
En els casos de fulares i flexibles elàstics, cal tenir molta cura en com col·locar-nos al bebè i que aquests estiguin ben subjectats. Pot ser perillós si aquest té massa moviment. És per això, que ens decantem per les preconfeccionades o els tulars de porto.

Aquestes peces ja estan preparades perquè només tingueu que col·locar-la i posar-la al bebè. Heu de triar tu talla (això sí, té una talla per cada portador), i sabeu que està llista per portar. Tens la seguretat que el bebè va a quedar bé subjectat i ben col·locat.

Si t'interesses veure les opcions que disposes en relació a fulares preconfeccionats i títols de port, visiteu la nostra web l'apartat PARA MAMA Y PAPA. Allí trobaràs totes les opcions. ¡Pero ojo! Si estàs pensant combinar el fular de porteo amb una Wawa Band per alleujar al bebè en aquests moments que tingui gasos, trobaràs PACKS DESCUENTO amb combinacions de productes a un 10% de descompte!
Compartir