facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Prepara el teu pla de parto

Prepara el teu pla de parto
Quan estem embarassades, una de les coses que més ens preocupa és el Pla de part. Hi ha molts plans de part i molt variats. I la realitat és que, com sempre ens avisen, és molt important tenir un pla de part per poder saber què és el que vols, i com ho vols. Però tampoc pots obsessionar-te amb ell perquè, de vegades, cal acceptar canvis a aquest pla.

 

No obstant això, com el pla de part és una reflexió molt bona per a totes les dones, per a nosaltres sempre ha estat crucial que el desenvolupem. Gràcies al pla de part, penses en com vols que sigui el dia del part. Voldràs epidural? Walking epidural? Sense epidural? Part a aigua?

 

T'has plantejat com vols fer el seguiment del nadó? Continu - el que et redueix la mobilitat o prefereixes discontinuo- el que et permet tenir moviment lliure.

 

En si, quan crees el pla de part, s'obren moltes preguntes que has de tenir en compte.

 

Al pla de part de l'Hospital Can Ruti o Hospital Germans Trias, posen a disposició el seu pla de part on fan les següents preguntes. Sembla molt interessant fer-li un cop d'ull i decidir.

 

En quin entorn vols tenir al nadó? Fins i tot cal fer-se la pregunta inicial: a casa o a l'hospital? Si decideixes l'opció hospitalària, hi ha diferents circuits / sales depenent del tipus de part? Com voldràs alleujar les ràfegues de les contraccions?

 

Existeixen moltes maneres amb què podem alleujar-les, és un orgull que L'Hospital Germans Trias (Can Ruti) ja compti amb el nostre Cinturó Wawa Mom - Cinturó Tèrmic per ajudar a reduir el dolor de les contraccions.

 

Formar part del circuit d'una institució tan consolidada i de prestigi és un veritable honor.

http://www.hospitalgermanstrias.cat/documents/11562/218603/OBS-FI-008-Rev03-pla+de+naixement-cast.pdf/ffb49ee7-87de-4b16-bd9b-2b8258f76ff7
Compartir