facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Per què l'escalfor alleuja el dolor menstrual?

Per què l'escalfor alleuja el dolor menstrual?

Totes sabem que la calor pot ajudar-te a passar aquests dies tan molestos. Tenim algú que ens ho ha recomanat i si ho has provat, hauràs comprovat que funciona.

Però, saps per què? La nostra llevadora, creadora de l'cinturó Wawa Lady, ens ho explica.
La calor, és analgèsic natural perquè, a temperatures més altes de 40 graus activa els receptors que bloquegen la sensació de dolor.
El dolor menstrual, ve a ser com uns còlics. Són moviments involuntaris de l'úter que ens produeixen dolor. Igual que el dia de el part, aquests moviments ens produeixen malestar o dolor. I la calor és la forma més natural d'evitar aquesta sensació tan molesta.

A més, a moltes de nosaltres el cicle menstrual ens infla. I la calor té una altra propietat molt interessant que és afavorir el trànsit intestinal. Així que, gràcies a l'aplicació de calor, afavoreix llegeixi expulsió d'aquests gasos tan molestos.

I, com pots aplicar calor?
Doncs hi ha moltes maneres. Sac tèrmic de llavors, d'aigua, estoreta elèctrica.
Però en Kusi Wawa tenim la joia de la corona. Un sistema que et permet aplicar calor a la zona abdominal i la zona dorsal. Perquè puguis aplicar calor a la zona abdominal però també a la zona lumbar. L'aplicació de calor en ambdues zones afavoreix la calor de forma molt efectiva.
Si t'ha agradat aquest article, també t'interessarà:
Compartir