facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Per què els massatges ajuden a reduir còlics?

Per què els massatges ajuden a reduir còlics?


Si el teu nadó pateix de còlics o gasos, segurament ja has escoltat això de: "fes-li massatges, que l'ajudarà!".

I segurament la teva major dubte és ... fals mite? O certesa?

Com bé sabeu, portem més d'un any col·laborant amb AEMI i hem conversat amb ells perquè ens expliquin el perquè d'aquesta afirmació.

1. El contacte.
El contacte afavoreix al teu nadó. És positiu per al seu desenvolupament. L'ajuda a sentir-se segur, la seva autoestima s'incrementa. Un nadó que se sent segur és un nadó que dorm millor. Que en general, està més relaxat. I, la conseqüència directa d'això és una menor intensitat de còlics.

2.Creació de rutines.
Els massatges ens permeten crear rutines. Un nadó quan té rutines ben marcades és quan millor se sent. Pot anticipar el que ve, pot saber si s'acosta la nit o si és hora de jugar.
És molt important que realitzem els massatges en el moment que el nadó estigui tranquil. Mai ho farem en el moment que el nadó estigui en ple plor. Si te'n fas diem això, a la fi d'aquest article adjuntarem altres articles que ho expliquen en detall.

3.Favorecemos el procés de la digestió.
Gràcies als moviments a la panxa, afavorim el trànsit intestinal. Així que si hi ha gasos estancats podem ajudar a expulsar-los.

Així que, si et tornen a dir que li facis massatges, ara ja saps que sí ajuden realment a reduir còlics. Però no pel que la majoria de la gent pensa (el punt tres) sinó per una combinació de diversos aspectes.

Si t'interessa aquest article i vols saber més, vista aquests links:


https://www.kusiwawa.com/pack-masaje-anticolico-termoterapia-wawa-band

https://www.kusiwawa.com/aceite-para-masajes-bebe

https://www.kusiwawa.com/prevenir-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/video-tutorial-de-masaje-anti-colicos
Compartir