facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Parts a l'agost

Parts a l'agost


A partir d'Agost, el calendari de les sales de parts comencen a omplir-se. I no és per casualitat. Cada any sol haver-hi la mateixa tendència.

I amb la calor, de vegades ens pregunteu pel cinturó Wawa Mom. Avui parlarem sobre ell i com utilitzar-lo amb la calor.

En principi no hi ha cap problema a utilitzar el cinturó en ple estiu. La calor és contingut i no et causarà calor. Senzillament et causarà alleujament de la zona continguda. Recorda que el cinturó té dos punts de calor. Un a la zona suprapúbica, per alleujar el dolor a la part anterior. I un altre a la part lumbar per alleujar el dolor de les lumbars.

Per això és un cinturó tan complet. Perquè et alleujarà banda i banda. I, a més, et permetrà tenir lliure moviment en cada moment. El vas a utilitzar en l'embaràs, el dia de el part i per a la resta de la teva vida. Ja que està confeccionat amb teixits de qualitat i la durabilitat (si es fa un bon manteniment seguint les instruccions) és molt llarg. El podràs utilitzar per alleujar el dolor de la menstruació, mals de panxa, alleujar i ajudar a expulsar gasos i per al mal d'esquena i lumbar. Fins i tot el podràs fer servir per contractures al coll.

Si t'ha agradat aquest article potser també t'interessarà:

https://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones

https://www.kusiwawa.com/utilizar-el-cinturon-wawa-mom-en-verano

https://www.kusiwawa.com/alivio-dolor-menstrual

https://www.kusiwawa.com/cinturon-relajacion-embarazo-y-parto
Compartir