facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Oda a la tornada de les rutines

Oda a la tornada de les rutines
I amb la tornada de les vacances. Tornem a les rutines. Beneïdes rutines! Que tant necessiten els nostres fills. Probablement tots haureu notat als vostres petits revolucionats. Després del llarg estiu, de mesos de no tenir rutines estrictes. Notem que els nostres petits estan una mica més de tot. Amb major tendència a contestar, amb major tendència a enfadar-se, amb major tendència a rebequeries. I és que sembla impossible que una cosa tan BO com les vacances poden acabar tornant a tots bojos.

I és que ara ja ha passat el temps i ja toca tornar a la rutina. I és que ja hi ha ganes, per part de tots, de tornar a l'escola. D'aprendre. De fer activitats diferents cada dia. De tornar a ordenar al dia. De tenir l'hora de despertar marcada. De respectar l'hora de dinar i l'hora de sopar al minut. De tornar a acostumar-se a un ritme i que puguis preveure el que passarà.

I és que els nostres petits, de petits s'acostumen i estimen les rutines. Recordes quan de nadó teu petit es posava de mal humor quan et escapabas una mica de la rutina? Som éssers rutinaris. Necessitem rutines. Necessitem anticipar el que passarà amb més necessitat del que ens pensem.

En Kusi Wawa ho sabem. I volem a les rutines amb tot l'amor del món. Perquè sabem que gràcies a elles els petits dormen. Gràcies a elles papi i mami poden tenir els seus moments. Gràcies a elles, es menja millor. Gràcies a elles teu nen es riu i plora una miqueta menys. Gràcies a elles, en la nostra llar regna la FELICITAT!
I és que, què hi farem! Si som FANS totals de les nostres rutines. I és que quan vam descobrir que gràcies a la rutina del Mètode Kusi Wawa aconseguíem calmar la nostra petita amb còlics, ja se'ns van posar a la butxaca. No hi ha més.

Si t'agradaria conèixer més sobre el nostre Mètode Kusi Wawa, visita la nostra apartat Mètode Kusi Wawa del web.
Compartir