facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Un any més , Kusi Wawa

Un any més , Kusi Wawa
Un any més famílies.

Sembla que va ser ahir que us desitjàvem un feliç 2018 i, sense adonar-nos, avui iniciem un nou any. 2019.
Quantes coses han passat aquest any. Quant hem après. Sens dubte, un any al qual vam rebre amb molta esperança i amb molta il·lusió.

Iniciem el nostre recorregut europeu i esperem poder créixer en els nostres països veïns.

Iniciem l'any amb la il·lusió posada en la nostra metamorfosi. Sí, perquè aquest és l'any que Kusi Wawa evoluciona. Passem de ser el Kusi Wawa que alleuja els còlics del nadó, a ser el Kusi Wawa que t'acompanya en tot el procés de la teva maternitat. Des del dia que vas saber que series mare, fins al naixement del teu fill.
Desitgem que els nostres nous productes us ajudin tant com la Wawa Band us ha ajudat en aquests moments tan durs. Esperem poder ser un recés de pau no només per als nadons però també per als mares. Esperem que els nostres esforços de fer-ho tot tenint en compte una base natural arribin a bon recapto. Esperem que us agradi i esperem poder ajudar-vos moltíssim més.

Aquest any esperem que sigui l'any del canvi, l'any en què Kusi Wawa floreix. I sabem que tot això no seria possible sense vosaltres. Així que abans d'iniciar aquesta nova aventura, no volia deixar de DONAR-VOS LES GRÀCIES.

GRÀCIES! Per permetre'ns arribar fins on som avui. GRÀCIES! Per confiar en nosaltres. MIL I UNA GRÀCIES! Per deixar-nos formar part del vostre dia a dia. No hi ha res més bonic que veure les fotos dels vostres nadons i adonar-nos que ja som part de moltes rutines i de molts moments molt tendres i molt bonics. GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES!

Ens veiem aviat, a la tornada de vacances. I amb molta molta CANYA!

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/wawa-users-es
Compartir