facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Estudi demostra nadons amb còlics no es converteixen en adults amb trastorns digestius

Estudi demostra nadons amb còlics no es converteixen en adults amb trastorns digestius
El teu nadó té còlics? Si és així, estic segura que el primer que et passa en ment és el futur del teu petit. Per més que et diguin que és un trastorn benigne ... crida i s'agita de tal manera ... que no pot ser que desaparegui així sense més!

Com a pares, els primers dubtes que ens apareixen són. ¿Patirà així tota la vida? Tindrà problemes intestinals? Tindrà problemes emocionals? Jo recordo preguntar-me si la meva filla podria ser feliç. Després de passar mesos bramant ... tenia la sensació que, pobreta, no podria ser mai feliç. Perquè, reconeguem ... que arribada tan dura a aquest món!

Com bé sabeu, el còlic de l'lactant no és tan sols un trastorn intestinal sinó que pot ser causat per moltes altres aspectes. Entre aquests, la necessitat de contacte. Però, avui us volem parlar d'un estudi que s'ha desenvolupat en una universitat d'Holanda, on demostren que els nadons que van patir còlics, un cop són adults, no pateixen de desordres intestinals. L'estudi va ser elaborat per Judith Zeevenhooven, MD, de l'Department de Gastroenterologia pediàtrica i nutrició al Medical Center, a Amsterdam.
L'estudi s'inicia amb 371 nadons que presentaven símptomes de plor excessiu. 15 anys més tard, 221 d'aquests nadons van poder ser contactats de nou i fer un seguimiento.189 d'aquests van completar l'enquesta on avaluaven si tenien trastorns digestius. Aquests resultats, van ser comparats amb el mateix nombre d'adults que de petits no van patir de còlic de l'lactant.
L'estudi va trobar que un 28% dels adults que havien patit de còlics tenien trastorns digestius, enfront d'un 20% dels adults que no havien patit de còlic. La qüestió és que la diferència no presenta diferències estatisticas suficients per concloure que els nadons que pateixen de còlic d'adult pateixen de trastorns intestinals.
És per aquesta raó, que cada vegada està més demostrat que no podem centrar tot el focus de l'còlic en un trastorn digestiu. Sí que pot haver-hi una part de incomodiad o una part dels nadons que pateixen de còlics, sí que poden tenir trastorns digestius. Però una altra gran majoria té altres necessitats no cobertes que cal atendre.

Si us interessa aquest article, podeu llegir el resum original aquí
https://www.gastroendonews.com/In-the-News/Article/10-19/Colicky-Infants-Not-Destined-for-Lifetime-of-GI-Distress/56213

si us interessaria conèixer més sobre les causes que poden provocar còlics dirigeix-te a aquest article
https://www.kusiwawa.com/quina-es-la-causa-dels-colics?language=ca

Si et interessaria conèixer més sobre Kusi Wawa i el nostre mètode per alleujar còlics. Aquests articles poden ser del teu interès

https://www.kusiwawa.com/colics-bebe?language=ca

https://www.kusiwawa.com/quines-solucions-hi-ha-per-calmar-el-colic-del-teu-nado?language=ca

https://www.kusiwawa.com/que-fer-quan-el-teu-nado-te-colics?language=ca
Compartir