facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Mysalus parla de còlics i de Kusi Wawa

Mysalus parla de còlics i de Kusi Wawa

Aquesta setmana... us portem un nou post sobre MySalus!

MySalus és un canal centrat en proporcionar consells de salut per als nadons, amb l’objectiu de que els pares puguin gaudir de la seva maternitat i paternitat feliçment.

En el vídeo adjuntat a continuació, Carlota, fisioterapeuta especialitzada en maternitat, recuperació postpart i fisioterapeuta pediàtrica explica com podem detectar els colics i alhora 10 consells per a poder millorar el dolor.

 

En primer lloc, per a poder detectar el mencionat trastorn, Carlota menciona certes característiques : plor agut i desesperant per part del nado, agitació dels braços i panxa dura. Pel que respecte a la duració, aquesta pot ser des de 20 minuts fins a 3 hores, cap a la nit.

Tal i com ens explica, el motiu productor d’aquests còlics es desconegut, tot i que es creu que pot ser degut a la immaduresa intestinal.

 

En segon lloc, quan ens trobem davant d’aquest problema, ens proporciona 10 consells per a poder solucionar-ho:

 

  • Mantenir la calma: es important no sobre estressar-se en els moments de crisis.
  • Evitar l’estrès
  • Metode Kusi Wawa : col·loquem la Wawa Band al voltant del cos del bebè juntament amb el seu coixí ja calentat (sempre comprovant que el dispositiu tèrmic marqui la temperatura adequada). Seguidament li posem la Wawa Wrap i col·loquem al bebè boca a baix amb la nostre ma en la seva panxa, mentre el balancegem. Al dur a terme el mètode, aconseguirem calmar al nadó i fins i tot, adormir-lo.
  • Evita l’entrada d’aire al bebè quan menja.
  • Ajuda al bebè en la digestió i evacuació
  • Canvis posturals: quan el bebè estigui incòmode els canvis de postures ajuden a que els gasos es moguin, facilitant doncs l’expulsió dels gasos.
  • Passa temps amb el bebè : observa’l per a poder anticipar-te.
  • Succió : la succió també pot ajudar a calmar-los.
  • Utilitza els sorolls blancs: so que imita el so que els bebès sentien quan estaven en el ventre matern (cosa que els relaxa molt).
  • Mètode Rubio : tècnica especifica de fisioteràpia. Es realitzen unes dos sessions enfocades en la panxa del bebè, gracies a les quals en la gran majoria dels casos es resol la simptomatologia. 

 

Hem d’utilitzar aquests rellevants consells per a poder traduir-lo en benestar  per a tota la família !

Esperem que us hagi agradat i interessat tant com a nosaltres, i els adjuntem uns posts que també els pot ser de gran ajuda.. feliç setmana !

 


POSTS

 

https://www.kusiwawa.com/resultados-metodo-kusi-wawa-colicos-acip

 

https://www.kusiwawa.com/colico-del-lactante-de-noche

 

https://www.kusiwawa.com/colicos-bebe-profesionales

 

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=5glyRHcOXUs&feature=youtu.be

Compartir