facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Migranya i còlics

Migranya i còlics
Amy Gelfand, MD, directora del departament de mal de cap pediàtric de l'Hospital USCF a San Francisco, acaba de publicar un estudi on ha trobat, de nou, un fort link entre els nadons que pateixen de còlic i les mares que pateixen de migranyes de forma periòdica.

Després del seu estudi, ha trobat la relació significativa que les mares que pateixen de migranyes tenen un 70% més de possibilitats de tenir un nadó que pateixi de còlics.

Aquest nou estudi torna a posar en dubte tot el que hem cregut fins ara sobre el còlic i ens fa reflexionar de nou sobre el seu origen.
El que nosaltres tenim molt clar és que el còlic del lactant té un component emocional molt important (gairebé més important que el dolor físic). És per aquesta raó que és bàsic desenvolupar tot el Mètode Kusi Wawa sencer. Perquè gràcies al mètode, arropamos al nostre petit, el encunyem, li fem sentir bé.
En definitiva, el moment còlic o l'hora bruixa com alguns l'anomenen, és una resposta a un dia ple d'estímuls. Cansament que pot resultar en incomoditat i, potser, mal de cap.

Precisament per això, és tan important tenir en compte que quan un nadó té còlics cal estructurar el dia perquè el nadó descansi, perquè el nadó dormi i així obtingui el benestar que necessita. Quan arriben els còlics es tracta d'acompanyar-lo, de ajudar-lo a relaxar-se. Hi ha tot tipus d'ajudes que pots desenvolupar durant el dia: realitzar massatges que ajudin a relaxar al bebè, fomentar les migdiades, traginar ... tot això té resultats beneficiosos i ajuda a reduir la intensitat del plor.

I en el moment del plor, no ho agobies amb gotes ni massatges. en el moment del plor es tracta d'acompanyar-lo. De fer el que li ajuda a calmar-se. La Wawa Band és una gran eina perquè afavoreix la relaxació. El Wawa Wrap és meravellós perquè t'ajuda a amanyagar-bé i li fa sentir com si estigués en el ventre de la mare de nou. I tot el mètode ajuda que estigui relaxat de nou i accepti la succió per acabar d'adormir.

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:https://www.kusiwawa.com/los-colicos-un-principio-de-migrana

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/beneficios-aplicar-calor-en-la-barriga-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/el-factor-emocional-del-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/estudio-dice-portear-reduce-el-llanto-

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos
Compartir