facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa i els massatges anti còlics

Kusi Wawa i els massatges anti còlics

Com bé sabeu, en Kusi Wawa creiem que per alleujar els còlics és important establir rutines per ajudar a relaxar el nadó. Una part molt important d'aquesta rutina és el massatge diari. És per això, que col·laborem amb l'Associació Espanyola de Massatge Infantil.
Si el teu bebè té còlics o gasos serà important realitzar un massatge diari. Nosaltres recomanem que et posis en contacte amb un professional certificat d'AEMI per fer un curs amb ells. On et van a ensenyar com fer massatges totes les parts del cos del nadó.

Quan farem el massatge?
El massatge el realitzarem quan el nadó estigui relaxat. En un moment del dia en què no estigui incòmode ni inquiet per dolor intestinal. El massatge el realitzem a manera de PREVENCIÓ.

Què farem servir per fer el massatge?
Ens caldrà un oli natural que no causi cap tipus d'al·lèrgia a la pell del nadó i que sigui hidratant. En Kusi Wawa, disposem d'un oli natural d'ametlla dolça, ja que és l'oli més recomanable per realitzar aquestes sessions de massatge. Creat especialment per a la pell del teu nadó. El trobaràs aquí.

Ens caldrà una superfície suau on col·locar el nadó i un posicionament còmode per a tu i per a ell.
Hi ha moltes possibilitats. Pots seure a terra damunt d'un matalàs amb les cames en indi i el nadó a sobre. Pots col·locar-lo en una superfície suau, com per exemple un canviador. El pots posar a terra i el teu de genolls o damunt d'una taula, i tu et col·loques de de peu ben a prop per realitzar el massatge. Les possibilitats són infinites i són completamento a gust de teu i del teu nadó.

Un amanyac per donar-li confort i que no tingui fred. Com el massatge es realitza amb el nadó nu. És interessant que tinguis un amanyac per anar podent tapar aquestes zones en què no estem treballant. Nosaltres fem servir el nostre Wawa wrap perquè el cotó ha estat confeccionat específicament per donar confort als nostres nadons. El trobaràs aquí.

Amb què ens pot ajudar el massatge?
Els massatges poden ajudar en molts aspectes, alleujar la dentició, el restrenyiment, els còlics, els gasos ... però a part d'aquests beneficis; el més important és que AFAVOREIX EL VINCLE entre pares i nadons.

Com realitzarem el massatge?
Idealment el massatge hauria de ser de cos sencer. No obstant això, hi ha una sèrie de moviments / massatges a la panxa que ajuden a expulsar gasos i regular el trànsit intestinal.

1. El més important, és que mai començarem el massatge sense demanar-li al nadó permís per fer-ho. Li posarem les mans a sobre, escalfarem l'oli en la nostra mans ... i li donarem un temps perquè entengui que anem a procedir a masajearlo.

2. Un cop vam començar, el més important és mantenir sempre el contacte. No deixis mai de tocar el nadó.

3. Alguns tips de moviments que podem fer?

a. És important que el moviment sempre vagi en el sentit de les agulles del rellotge i mai al contrari

b. Sempre mourem les mans de dalt a baix i mai a l'inrevés

c. El massatge I LOVE YOU, dondé fem massatges en forma d'I, L invertida i U invertida és un dels més efectius per a expulsar els gasos

d. Podem combinar els moviments amb l'aixecament de les seves cametes per ajudar a expulsar gasos retinguts.

Però el més important, és recordar que el massatge el realitzarem en un MOMENT EN QUÈ EL NADÓ ESTIGUI RELAXAT. En un moment del dia que es trobi bé. MAI ho farem en el moment que el nadó plori, perquè li podem causar molt de mal. En el moment que el nadó trenqui en plor, és important procurar ALLEUJAR EL DOLOR i això ho podem fer mitjançant la TERMOTERÀPIA de la Wawa Band. I tot seguit, oferirem el SUPORT EMOCIONAL que el nadó necessita. És per aquesta raó que l'Associació Espanyola de Massatge Infantil treballa i recomana el nostre mètode. Perquè són una forma meravellosa de completar el tractament i alleujar al teu bebè. Sempre basat en el contacte i en remeis naturals. Troba més informació del Mètode Kusi Wawa aquí.

Si t'ha interessat aquest article, també et pot interessar

 

https://www.kusiwawa.com/masajes-para-colicos

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/colico-del-lactante-de-noche

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicosCompartir