facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Massatge nadó

Massatge nadó

Quan neix un bebè, sobretot si és el primer en la família, tot és absolutament nou. No sabem què fer, que va bé, què va malament ... En realitat, no hi ha res específic que vagi bé o malament. Tot depèn de com s'organitzi la família.

No obstant això, està demostrat que fer massatges als nadons té infinitat d'avantatges.

La primera d'elles, i sens dubte, per a nosaltres la més important, és el vincle efectiu que es crea entre pares i nadó. El massatge és un dels moments més tendres del dia i cal realitzar-lo amb tranquil·litat, amb amor, amb felicitat. El nadó al principi li pot fins i tot semblar estrany. Cal iniciar poc a poc. Però a la llarga, ho agrairà tant que al final només de veure el potet d'oli ja us regalarà àmplis somriures.

Té també molts avantatges físics.

Els massatges a la zona de la panxa ajuden a regularitzar l'aparell digestiu. Ajudant a expulsar gasos, excrements i reduint així els còlics del lactant.

Els massatges per la zona del pit ajuden a desenvolupar l'aparell respiratori. Existeixen fins i tot massatges específics per a l'època d'hivern per ajudar a expulsar aquests moquets tan molestos.

Ajuden a tonificar la musculatura del nadó.

El contacte, alhora, ajuda a potenciar el seu sistema immunològic i desenvolupar el sistema nerviós.

Representa un ajut molt important a l'hora d'alliberar tensions, ja siguin físiques com emocionals i afavoreixen la relaxació. El que permet que els nadons dormin més i millor.

A manera d'estructura, ens ajuda també a generar rutines. Els nounats necessiten de certa estructura per anticipar quin moment del dia és i els massatges són un punt de referència molt efectiu.

Què necessites per fer el massatge?

El primer, i més important: l'Amor. A un se li van els ulls quan acabem de dutxar al bebè o el canviem i de forma natural tendim a masajearlo i acariciar-lo.

Però a part de l'amor, és important conèixer certa tècnica. És precisament per això que nosaltres col·laborem amb l'Associació Espanyola de Massatge Infantil, ja que disposen d'una xarxa extensíssima de professionals formats en l'art del massatge del nadó. El millor que podem recomanar és que acudeixis a qualsevol professional a la teva zona per realitzar un taller de massatge i aprendre com hem de fer-lo.

I finalment, per a realitzar el massatge, et caldrà un oli natural. Oblida't de cremes amb colònies o aromes. El que el nadó necessita és un oli natural que no li provoqui al·lèrgies i que mantingui el camp olfactiu estèril. En Kusi Wawa hem creat un oli natural d'ametlla dolça conjuntament amb AEMI, ja que és el millor oli per a la pell del nadó. Els potets són de vidre opac per mantenir la seva puresa i disposen d'un dispensador que allibera l'oli gota a gota per evitar vessar.

Trobaràs els nostres potets aquí.

Si t'ha agradat aquest article, potser també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/masajes-anti-colicos

https://www.kusiwawa.com/posturas-para-calmar-al-bebe

https://www.kusiwawa.com/dos-grandes-aliados-osteopatia-y-el-metodo-kusi-wawa

https://www.kusiwawa.com/masajes-para-colicos
Compartir