facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Màscares protectores infantils

Màscares protectores infantils


Com bé sabeu en Kusi Wawa sempre estem creant per intentar fer-vos la vida més fàcil, papis. I ho fem sempre tenint en ment que ha de ser natural i respectuós.

Quan la crisi de l'coronavirus va començar, vam tenir molt clar que havíem d'ajudar d'alguna manera. I, gràcies a la nostra experiència amb els nostres fills, vam saber què és el que més necessitàvem.

Havíem de crear unes màscares que fossin, abans de res segures. Per això, vam seguir les indicacions de l'OCU i de l'Hospital de Palamós, amb qui treballem colze a colze en el pic de la pandèmia per subministrar mascaretes. A causa d'aquesta experiència, teníem molt clar els elements bàsics que s'havien de tenir en compte per oferir la seguretat que necessitem.

I seguint aquests requisits bàsics, ens vam posar a treballar per fer una mascareta que la meva filla volgués portar. Canviem el sistema de fixació. En comptes de fixar-se en les orelles, que molesta, fixem la mascareta al cap. A l'molestar menys, no demana treure tant. Un altre aspecte que vam tenir en compte va ser el disseny. Havia de ser divertit, per atreure-la. Perquè s'ho volgués posar. Que li agradés moltíssim. Així que vam escollir dissenys de unicorns i superherois.

I finalment, ens vam adonar que perquè ells ho portessin, nosaltres també havíem de portar-la. Així que vam fer màscares a conjunt. Perquè ells es reflecteixen en nosaltres. De fet a la meva filla li fa molta il·lusió quan les dues anem a conjunt. Així que, animar-vos papis! I porteu la mascareta conjuntada.

Ara ja són les últimes unitats dels estampats actuals. Així que si al teu petit li tornen boja els unicorn o els óssos amb superpoders, ¡compra'ls ara! Amb moltes ganes d'ensenyar-vos el nou disseny. Serà super xulo també!

Recorda que les màscares tenen capacitat de mantenir-se 10 rentats. Després caldria renovar-les.
Compartir