facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Mamá Libris parla de Kusi Wawa

Mamá Libris parla de Kusi Wawa
La mamá Libris és un Youtuber coneguda aquí a Espanya que va tenir al seu quart nadó i, vam tenir la sort, de conèixer-la just quan el nadó havia nascut.

En el vídeo que va compartir, ens parla del seu postpart. De fet, cal reconèixer que va tenir moltíssima sort amb aquest angelet i que gran part de la seva sort la atribuïm a la seva experiència. Sens dubte. Si amb el segon nadó tot t'ho prens d'una altra manera, no es pot ni qüestionar que amb el quart, encara més. Ja saps el que realment necessites. Ja has après el que realment és important per al teu nadó i PER A TU! Només faltaria! Que el que és important per a tu també és important.

Així, gràcies a prioritzar el que realment és important i bàsic aconseguim un postpart amb més calma. Amb més alegria. Però, la realitat, és que per més que estiguis mentalitzada això només s'aconsegueix amb l'experiència.

Al final del vídeo, podem veure com parla de nosaltres i com utilitza la Wawa band per calmar la seva peque. És meravellós veure com es queden tan tranquils amb la caloreta i l'aroma de la Wawa Band.

T'adjuntem el vídeo a aquest post.

Si t'ha interessat aquest post també et pot interessar:

https://www.kusiwawa.com/listado-cosas-necesarias-e-innecesarias-para-los-primeros-tres-meses-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/video-testimonio-cinturon-termico-parto


https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-en-con-m-de-madre


https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-en-el-blog-tres-crianzas-colicos-bebe

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/wawa-band-pequena
Compartir