Warning: getimagesize(noticias-ropa-bebe/thumbs/lo-esencial-es-invisible-a-los-ojos-1557924718.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/kusiwawa.com/web/pages/blog.php on line 167 L'essencial és invisible als ulls | Bloc sobre els gasos del nadó
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

L'essencial és invisible als ulls

L'essencial és invisible als ulls
L'essencial és invisible als ulls

Tots sabem que els fills són grans mestres de vida. I amb ells et trobes de cara amb lliçons meravelloses. Pot venir per reaccions, per accions d'ells mateixos. O pot venir de grans contes.

Fa uns mesos que la nostra filla està enamoradíssima del conte de "El petit príncep". Cada nit llegim un fragment i ja portem vàries repeticions de llibre. En llegir-lo, és meravellós tornar a conèixer la història des de nous ulls. Recordes l'última vegada que ho vas llegir? Jo era encara preadolescent. Amb la qual cosa, va sense dir que molts dels missatges del llibre no s'entenien del tot.

Després de llegir-lo i rellegir-hi ha una frase que m'ha enamorat i, que és tan certa. L'essencial és invisible als ulls. I és que no hi ha major veritat. La vida és així, i totes les coses més importants són invisibles. Perquè estem parlant d'amor, de felicitat, d'alegria, de pau ... tot invisible. Perquè no mirem amb els ulls sinó amb el cor.

Quan ets mare, vius amb el cor a la mà. Mires als teus fills amb aquesta perspectiva tan singular. Viu-lo. Viu aquesta alegria. Viu aquesta part invisible de la vida. Perquè sens dubte és la més bonica i és la que més vas a recordar i fins i tot trobar a faltar en uns anys.

Però és cert que cada etapa té les seves coses boniques. I cal gaudir-les totes. Gaudeix de l'avui, l'ara. Besa molt. Balla i canta. Sigues feliç. No deixis que la vida et passi preocupant o fixant-te en les coses que no són importants.

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:https://www.kusiwawa.com/el-contacto-favorece-la-felicidad

https://www.kusiwawa.com/el-empoderamiento-de-la-maternidad

https://www.kusiwawa.com/el-primer-post-parto

https://www.kusiwawa.com/la-segunda-maternidad

https://www.kusiwawa.com/la-alegria-de-ser-uno-mas

https://www.kusiwawa.com/carta-abierta-sobre-los-colicos-del-lactante
Compartir